- Всі категорії
- Адміністрування школи
- Англійська мова
- Антикорупційне виховання
- Астрономія
- Біологія
- Вибір редакції
- Виховання
- Вища освіта
- Всесвітня історія
- Географія
- Громадянська освіта
- Дошкільна освіта
- Екологія
- Економіка
- Етика
- Зарубіжна література
- Захист України
- Іноземні мови
- Інтегровані уроки
- Інформатика
- Історія України
- Креслення
- Математика
- Методика та технологія
- Мистецтво
- Мови нацменшин
- Музика
- Образотворче мистецтво
- Освіта дітей з ООП
- Основи здоров'я
- Позакласні заходи
- Позашкільна освіта
- Початкова школа
- Правознавство
- Природознавство
- Профтехосвіта
- Психологія
- Робота з батьками
- Суспільствознавство
- Технології
- Українська література
- Українська мова
- Фахова передвища освіта
- Фізика
- Фізична культура
- Форум педагогічних ідей
- Хімія
- Художня культура
-
Методична розробка "Самоконтроль під час занять спортом"
Методика та технологія
268
-
Методична розробка "Формування та розвиток життєвих компетентностей шляхом інтерактивних форм і методів навчання"
Методика та технологія
243
-
Методична розробка "Електрик – професія успішних людей"
Методика та технологія
221
-
Методична розробка "Інформатизація професійних (професійно-технічних) навчальних закладів як інструмент сучасного техногенно-інформаційного освітнього середовища"
Методика та технологія
248
-
Методична розробка "Інформаційна модель системи підтримки прийняття рішень диспетчера підстанції з контролю електропостачання"
Методика та технологія
285
-
-
Методична розробка "Інформаційна модель системи управління персоналом підприємства"
Методика та технологія
335
-
Стаття "Аналіз та оцінка системи стратегічного управління підприємством"
Методика та технологія
270
-
Методична розробка “Оцінювання результатів виконання практичного завдання приготування тістечка мусове “Шоколадна фантазія” за професійним стандартом “Кондитер” професійною кваліфікацією “Кондитер (кондитер 4 розряду) – трудові функції А, Б, В”
Методика та технологія
234
-
Методична розробка “Оцінювання результатів виконання практичного завдання приготування виробу “Пісочне кільце” за професійним стандартом "Кондитер" професійною кваліфікацією “Молодший кондитер (кондитер 3 розряду) – трудові функції А, Б”
Методика та технологія
236
-
-
Методична розробка "Освітньо-професійна програма професії 5123 "Офіціант" підготовки кваліфікованих робітників"
Методика та технологія
246
-
Стаття "Технологічні аспекти застосування державно-європейського партнерства підвищення рівня навчальних досягнень здобувачів освіти у закладах професійної (професійно-технічної) освіти"
Методика та технологія
223
-
Презентація "Медіаосвіта та медіаграмотність як залізна брама онлайн-варти України: освітні категорії та виклики часу"
Методика та технологія
578
-
Презентація "Розподілені бази даних: методологія побудови, принципи функціонування, особливості застосування"
Методика та технологія
265
-
-
Презентація "База знань та експертні системи. Методологія побудови, принципи функціонування, особливості застосування"
Методика та технологія
333
-
Презентація "Інформаційні системи та технології, моделювання бізнес-процесів"
Методика та технологія
581
-
Методична розробка "Оцінювання якості та ефективності контрольно-оцінювальних
матеріалів як засобу вимірювання рівня навчальних досягнень за професійною кваліфікацією “Кондитер (кондитер 4 розряду) – трудові функції А, Б, В”
Методика та технологія
316
-
Методична розробка "Історичне краєзнавство: Смілянщина"
Методика та технологія
208
-
-
Стаття "Формування загальних компетенцій під час уроків фізичної культури"
Методика та технологія
204
-
Методична розробка "Цікаві факти про Українські Карпати мовою математики"
Методика та технологія
481
-
Розробка заняття "Вплив музики на фізичний розвиток і здоров’я дошкільників"
Методика та технологія
544