- Всі категорії
- Адміністрування школи
- Англійська мова
- Антикорупційне виховання
- Астрономія
- Біологія
- Вибір редакції
- Виховання
- Вища освіта
- Всесвітня історія
- Географія
- Громадянська освіта
- Дошкільна освіта
- Екологія
- Економіка
- Етика
- Зарубіжна література
- Захист України
- Іноземні мови
- Інтегровані уроки
- Інформатика
- Історія України
- Креслення
- Математика
- Методика та технологія
- Мистецтво
- Мови нацменшин
- Музика
- Образотворче мистецтво
- Освіта дітей з ООП
- Основи здоров'я
- Позакласні заходи
- Позашкільна освіта
- Початкова школа
- Правознавство
- Природознавство
- Профтехосвіта
- Психологія
- Робота з батьками
- Суспільствознавство
- Технології
- Українська література
- Українська мова
- Фахова передвища освіта
- Фізика
- Фізична культура
- Форум педагогічних ідей
- Хімія
- Художня культура
-
Методична розробка "Інформатизація професійних (професійно-технічних) навчальних закладів як інструмент сучасного техногенно-інформаційного освітнього середовища"
Методика та технологія
338
-
Методична розробка "Інформаційна модель системи підтримки прийняття рішень диспетчера підстанції з контролю електропостачання"
Методика та технологія
362
-
Методична розробка "Інформаційна модель системи управління персоналом підприємства"
Методика та технологія
417
-
Стаття "Аналіз та оцінка системи стратегічного управління підприємством"
Методика та технологія
349
-
Методична розробка “Оцінювання результатів виконання практичного завдання приготування тістечка мусове “Шоколадна фантазія” за професійним стандартом “Кондитер” професійною кваліфікацією “Кондитер (кондитер 4 розряду) – трудові функції А, Б, В”
Методика та технологія
337
-
-
Методична розробка “Оцінювання результатів виконання практичного завдання приготування виробу “Пісочне кільце” за професійним стандартом "Кондитер" професійною кваліфікацією “Молодший кондитер (кондитер 3 розряду) – трудові функції А, Б”
Методика та технологія
391
-
Методична розробка "Освітньо-професійна програма професії 5123 "Офіціант" підготовки кваліфікованих робітників"
Методика та технологія
380
-
Стаття "Технологічні аспекти застосування державно-європейського партнерства підвищення рівня навчальних досягнень здобувачів освіти у закладах професійної (професійно-технічної) освіти"
Методика та технологія
296
-
Презентація "Медіаосвіта та медіаграмотність як залізна брама онлайн-варти України: освітні категорії та виклики часу"
Методика та технологія
705
-
-
Презентація "Розподілені бази даних: методологія побудови, принципи функціонування, особливості застосування"
Методика та технологія
355
-
Презентація "База знань та експертні системи. Методологія побудови, принципи функціонування, особливості застосування"
Методика та технологія
421
-
Презентація "Інформаційні системи та технології, моделювання бізнес-процесів"
Методика та технологія
729
-
Методична розробка "Оцінювання якості та ефективності контрольно-оцінювальних
матеріалів як засобу вимірювання рівня навчальних досягнень за професійною кваліфікацією “Кондитер (кондитер 4 розряду) – трудові функції А, Б, В”
Методика та технологія
383
-
-
Методична розробка "Історичне краєзнавство: Смілянщина"
Методика та технологія
282
-
Стаття "Формування загальних компетенцій під час уроків фізичної культури"
Методика та технологія
291
-
Методична розробка "Цікаві факти про Українські Карпати мовою математики"
Методика та технологія
620
-
Розробка заняття "Вплив музики на фізичний розвиток і здоров’я дошкільників"
Методика та технологія
655
-
-
Методична розробка "Алгоритми дій працівників закладу дошкільної освіти під час оповіщення сигналу "Повітряна тривога"
Методика та технологія
339
-
Презентація "Використання інтерактивних вправ для підвищення зацікавленості учнів до занять фізичною культурою і спортом в НУШ"
Методика та технологія
488
-
Презентація "Ілюстровані тексти для читання"
Методика та технологія
634