Розробка уроку «Білки, жири, вуглеводи як природні органічні сполуки та компоненти їжі. Значення продуктів органічної хімії для організму людини» з біології в 9-му класі
План-конспект уроку з мультимедійною підтримкою, мета якого – формувати поняття про білки, жири та вуглеводи; ознайомити з їхньою роллю в організмі; розкрити їх біологічну роль; показати застосування вуглеводів; розширити знання про органічні сполуки; розвинути увагу, пам'ять, раціональне, логічне м ислення, творчість, пізнавальну активність і самостійність; сформувати комунікативні навички, здатність приймати рішення; виховати культуру навчального процесу, повагу до праці, відповідальність, ініціативу, формувати здоров’язберігаючу компетентність
Попередній перегляд
Триває завантаження