Методична розробка "Поурочно-тематичний план з предмета “Основи кібергігієни” (20 годин) професії 5122 “Кухар”, 7412 “Кондитер”
Методична розробка на заявлену тему подається з метою – звернути увагу на поурочно-тематичний план з предмета “Основи кібергігієни” професії 5122 “Кухар”, 7412 “Кондитер”, що розроблений відповідно до Навчальної програми з предмета “Основи кібергігієни”, Стандарту професійної (професійно-технічної) освіти СП(ПТ)О 5122.І.56.10 – 2021 – 5122 Кухар, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України 26.10.2021р. № 1133 та вимог до Стандарту професійної (професійно-технічної) освіти СП(ПТ)О 7412.С.10.70 – 2017 – 7412 Кондитер, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 27.12.2017р. №1691.
Попередній перегляд
Триває завантаження