Технологія приготування гарячих напоїв. Правила техніки безпеки в побуті
Мета: Розширити знання й навички приготування гарячих напоїв; розвивати художній естетичний смак під час оформлення готових страв, сервіруванню столу; виховувати свідоме виконання правил техніки безпеки на кухні.
Тип уроку: інтегрований, комбінований.
Методи: Бесіда, групова робота, захист проекту, практична робота.
Засоби наочності: географічна карта світу, комп'ютерна презентація, таблиця "Сервіровка столу", настінна таблиця "Правила безпечної роботи в шкільних майстернях", ілюстрований інформаційний матеріал, столовий і кухонний посуд.
Автори: Яресько Л.В., Плехова О.А., учителі біології та трудового навчання, Миколаївська школа № 10.
Попередній перегляд
Триває завантаження