Розробка уроку виробничого навчання "Страви та гарніри з овочів і грибів"
Мета роботи:
- закріпити теоретичні знання учнів з предметів: кулінарія, товарознавство харчових продуктів, обладнання, охорона праці, фізіологія харчування, інформаційні технології;
- навчити за допомогою комп’ютера давати відповіді на тестові завдання, складати
Матеріально-технічне забезпечення:
- каструлі місткістю 1–2 л;
- сковорідки;
- ножі;
- розробна дошка "ОС", "МВ";
- лопатка;
- лист або форми;
- столові ложки;
- виделки;
- лотки;
- збивалка;
- дерев’яна копистка;
- шумівка;
- сировина для приготування страв;
- комп’ютер;
- збірник рецептур;
- картки завдання;
- технологічні картки.
Тривалість роботи: 6 годин.
Автор: Панченко О. В., майстер виробничого навчання, Зіньківський професійний аграрний ліцей Полтавської обл.
Попередній перегляд
Триває завантаження