План-конспект уроку із трудового навчання "Приготування рибних страв". 8 клас
Мета:
- ознайомити з різними видами риб, харчовою цінністю, правилами зберігання і визначення доброякісності риби;
- навчити готувати страви з риби;
- розвивати творчі здібності, фантазію і спостережливість.
Обладнання: ong>таблиці, ілюстрації з книг і журналів із кулінарії, інструкційні картки, технологічна карта, кінофрагменти і відеофільм.
Інструменти і матеріали: обробні дошки, кухонний інвентар, столовий посуд, прибори для сервірування, електрична плита.
Тип уроку: комбінований.
Автор: Рудь Н. М., учитель трудового навчання, Кегичівський ліцей Харківської обл.
Попередній перегляд
Триває завантаження