895
Оцініть публікацію

План-конспект уроку із трудового навчання "Приготування рибних страв". 8 клас

Мета:

  • ознайомити з різними видами риб, харчовою цінністю, правилами зберігання і визначення доброякісності риби;
  • навчити готувати страви з риби;
  • розвивати творчі здібності, фантазію і спостережливість.

Обладнання: ong>таблиці, ілюстрації з книг і журналів із кулінарії, інструкційні картки, технологічна карта, кінофрагменти і відеофільм.

Інструменти і матеріали: обробні дошки, кухонний інвентар, столовий посуд, прибори для сервірування, електрична плита.

Тип уроку: комбінований.

Автор: Рудь Н. М., учитель трудового навчання, Кегичівський ліцей Харківської обл.

Завантажити>>>

Попередній перегляд

Триває завантаження