Розробка контрольно-узагальнюючого інтегрованого уроку з кулінарії "Заправні перші страви. Борщі"
Мета уроку:
- розвиток навичок самостійної роботи;
- реалізації своїх знань та творчих здібностей у формі презентації, отриманих на уроках теоретичного навчання та інформатики;
- підвищення зацікавленості до вивчення предмету.
Виховна м
ета: виховувати самостійність в роботі.Розвиваюча мета:
- розвивати навички проектування і роботи над темою проекту;
- розвивати у учнів цілеспрямованість, працелюбство.
Матеріальне забезпечення уроку:
- комп’ютер;
- проектор;
- фото, які необхідні для виконання завдання;
- роздатковий матеріал;
- картки-завдання;
- тести.
Між предметні зв’язки:
- товарознавство;
- організація виробництва;
- охорона праці;
- інформатика.
Тип уроку: контрольно-узагальнюючий.
Оформлення дошки: на дошці представлені критерії оцінювання за якими буде проводитись оцінювання презентації, ключові слова теми, епіграф уроку.
Підготовчий етап: на уроках спец технології проводились теоретичні і практичні заняття, на яких учні вивчали технологію приготування заправних перших страв. На цих уроках були зроблені фото виробів, які готувалися на уроках виробничого навчання, які необхідні для виконання презентації.
Автор: Каткова Т. Г., викладач спецтехнології, Зіньківський професійний аграрний ліцей Полтавської обл.
Попередній перегляд
Триває завантаження