39
Оцініть публікацію

Розробка контрольно-узагальнюючого інтегрованого уроку з кулінарії "Заправні перші страви. Борщі"

Мета уроку:

  • розвиток навичок самостійної роботи;
  • реалізації своїх знань та творчих здібностей у формі презентації, отриманих на уроках теоретичного навчання та інформатики;
  • підвищення зацікавленості до вивчення предмету.

Виховна м ета: виховувати самостійність в роботі.

Розвиваюча мета:

  • розвивати навички проектування і роботи над темою проекту;
  • розвивати у учнів цілеспрямованість, працелюбство.

Матеріальне забезпечення уроку:

  • комп’ютер;
  • проектор;
  • фото, які необхідні для виконання завдання;
  • роздатковий матеріал;
  • картки-завдання;
  • тести.

Між предметні зв’язки:

  • товарознавство;
  • організація виробництва;
  • охорона праці;
  • інформатика.

Тип уроку: контрольно-узагальнюючий.

Оформлення дошки:
на дошці представлені критерії оцінювання за якими буде проводитись оцінювання презентації, ключові слова теми, епіграф уроку.

Підготовчий етап:
на уроках спец технології проводились теоретичні і практичні заняття, на яких учні вивчали технологію приготування заправних перших страв. На цих уроках були зроблені фото виробів, які готувалися на уроках виробничого навчання, які необхідні для виконання презентації.

Автор:
Каткова Т. Г., викладач спецтехнології, Зіньківський професійний аграрний ліцей Полтавської обл.

Попередній перегляд

Триває завантаження