- Всі категорії
- Адміністрування школи
- Англійська мова
- Антикорупційне виховання
- Астрономія
- Біологія
- Вибір редакції
- Виховання
- Вища освіта
- Всесвітня історія
- Географія
- Громадянська освіта
- Дошкільна освіта
- Екологія
- Економіка
- Етика
- Зарубіжна література
- Захист України
- Іноземні мови
- Інтегровані уроки
- Інформатика
- Історія України
- Креслення
- Математика
- Методика та технологія
- Мистецтво
- Мови нацменшин
- Музика
- Образотворче мистецтво
- Освіта дітей з ООП
- Основи здоров'я
- Позакласні заходи
- Позашкільна освіта
- Початкова школа
- Правознавство
- Природознавство
- Профтехосвіта
- Психологія
- Робота з батьками
- Суспільствознавство
- Технології
- Українська література
- Українська мова
- Фахова передвища освіта
- Фізика
- Фізична культура
- Форум педагогічних ідей
- Хімія
- Художня культура
-
Розробка уроку "Смакові речовини: прянощі, ароматизатори. Драглеподібні речовини. Види, характеристика, вимоги до якості, використання"
Профтехосвіта
34
-
Розробка уроку "Ремонт редуктора пускового двигуна"
Профтехосвіта
48
-
Розробка уроку "Спеціальні будівлі й споруди та їхня класифікація" Профтехосвіта
110 -
Розробка уроку "Взуттьовик з індивідуального пошиття взуття"
Профтехосвіта
97
-
Розробка уроку "Приготування дріжджового тіста та виробів з нього" Профтехосвіта
137 -
-
Розробка уроку "Визначення масової частки вологи в маслі, розрахунок масової частки жиру масла"
Профтехосвіта
125
-
Розробка уроку "Складання та оформлення довідково-інформаційних документів"
Профтехосвіта
127
-
Розробка уроку "Організація документаційного забезпечення управління на підприємстві, в установі, організації "
Профтехосвіта
126
-
Розробка уроку "Сучасні методи монтажу повітряних ліній" Профтехосвіта
153 -
-
Розробка уроку "Виконання монтажу кабелів повітряних ліній"
Профтехосвіта
117
-
Розробка уроку "Порядок розрахунку через РРО, комп’ютерно-каcoвi системи: РРО, POS-термінали та програму SkyService для автоматизації кафе та ресторанів"
Профтехосвіта
429
-
Розробка уроку "Приготування виробів з дріжджового тіста безопарним способом" Профтехосвіта
198 -
Розробка уроку "Приготування желе, кремів, мусів, самбуків"
Профтехосвіта
190
-
-
Розробка уроку "Приготування простих тортів масового попиту з бісквітного, пісочного та прісного здобного тіста" Профтехосвіта
242 -
Розробка уроку "Технологія приготування булочних виробів: особливості приготування, їх оздоблення, вихід, вимоги до якості" Профтехосвіта
151 -
Розробка уроку "Скло та інші силікатні матеріали" Профтехосвіта
131 -
Розробка уроку "Білки – основа природного клею"
Профтехосвіта
120
-
-
Розробка уроку "Створення та форматування електронних таблиць, заповнення їх даними"
Профтехосвіта
170
-
Розробка уроку "Оштукатурювання зовнішніх (усенкових) кутів за допомогою рейок"
Профтехосвіта
153
-
Розробка уроку "Травми опорно-рухового апарату. Надання першої невідкладної допомоги (практична робота)"
Профтехосвіта
187