- Всі категорії
- Адміністрування школи
- Англійська мова
- Антикорупційне виховання
- Астрономія
- Біологія
- Вибір редакції
- Виховання
- Вища освіта
- Всесвітня історія
- Географія
- Громадянська освіта
- Дошкільна освіта
- Екологія
- Економіка
- Етика
- Зарубіжна література
- Захист України
- Іноземні мови
- Інтегровані уроки
- Інформатика
- Історія України
- Креслення
- Математика
- Методика та технологія
- Мистецтво
- Мови нацменшин
- Музика
- Образотворче мистецтво
- Освіта дітей з ООП
- Основи здоров'я
- Позакласні заходи
- Позашкільна освіта
- Початкова школа
- Правознавство
- Природознавство
- Профтехосвіта
- Психологія
- Робота з батьками
- Суспільствознавство
- Технології
- Українська література
- Українська мова
- Фахова передвища освіта
- Фізика
- Фізична культура
- Форум педагогічних ідей
- Хімія
- Художня культура
-
Розробка уроку "Організація обслуговування туристів"
Профтехосвіта
11 клас442
-
Розробка уроку "Особливості обслуговування у закладах ресторанного господарства різних типів"
Профтехосвіта
11 клас597
-
Розробка уроку "Сервіровка столу на різні види банкетів"
Профтехосвіта
11 клас561
-
Розробка уроку "Технологія приготування та відпуск киселів різної консистенції з ягід, плодів, консервованих фруктів, молока. Вимоги до якості киселів"
Профтехосвіта
11 клас509
-
Розробка уроку "Технологія приготування салатів із варених овочів"
Профтехосвіта
11 клас726
-
-
Розробка уроку "Правила подачі (відпуску) натуральних плодів та ягід"
Профтехосвіта
11 клас730
-
Розробка уроку "Механічна кулінарна обробка морепродуктів"
Профтехосвіта
11 клас739
-
Розробка уроку "Технологія приготування та відпуск супів картопляних з крупою, бобовими, макаронними виробами"
Профтехосвіта
11 клас552
-
Розробка уроку "М'ясні субпродукти: види, харчова цінність, класифікація, коротка характеристика, механічна кулінарна обробка"
Профтехосвіта
11 клас1039
-
-
Розробка уроку "Характеристика, призначення та види столової білизни"
Профтехосвіта
11 клас465
-
Розробка уроку "Приготування та відпуск макаронів відварних"
Профтехосвіта
11 клас452
-
Розробка уроку "Приготування та відпуск бобових"
Профтехосвіта
11 клас403
-
Розробка уроку "Використання комп’ютерних програм для створення меню закладів ресторанного господарства"
Профтехосвіта
11 клас400
-
-
Розробка уроку "Леговані сталі"
Профтехосвіта
11 клас385
-
Розробка уроку "Технологія приготування борщів, їх види та особливості, вимоги до якості, відпуск"
Профтехосвіта
11 клас1020
-
Розробка уроку "Технологія приготування страв з відварних і припущених овочів"
Профтехосвіта
11 клас450
-
Розробка уроку "Правила подавання холодних страв і закусок"
Профтехосвіта
11 клас486
-
-
Розробка уроку "Правила подачі гарячих напоїв та кондитерських виробів"
Профтехосвіта
11 клас564
-
Розробка уроку "Технологія приготування смажених страв з овочів"
Профтехосвіта
11 клас549
-
Розробка уроку "Приготування смажених страв із сиру"
Профтехосвіта
697