- Всі категорії
- Адміністрування школи
- Англійська мова
- Антикорупційне виховання
- Астрономія
- Біологія
- Вибір редакції
- Виховання
- Вища освіта
- Всесвітня історія
- Географія
- Громадянська освіта
- Дошкільна освіта
- Екологія
- Економіка
- Етика
- Зарубіжна література
- Захист України
- Іноземні мови
- Інтегровані уроки
- Інформатика
- Історія України
- Креслення
- Математика
- Методика та технологія
- Мистецтво
- Мови нацменшин
- Музика
- Образотворче мистецтво
- Освіта дітей з ООП
- Основи здоров'я
- Позакласні заходи
- Позашкільна освіта
- Початкова школа
- Правознавство
- Природознавство
- Профтехосвіта
- Психологія
- Робота з батьками
- Суспільствознавство
- Технології
- Українська література
- Українська мова
- Фахова передвища освіта
- Фізика
- Фізична культура
- Форум педагогічних ідей
- Хімія
- Художня культура
-
Розробка уроку "Технологія приготування та відпуск киселів різної консистенції з ягід, плодів, консервованих фруктів, молока. Вимоги до якості киселів"
Профтехосвіта
11 клас626
-
Розробка уроку "Технологія приготування салатів із варених овочів"
Профтехосвіта
11 клас860
-
Розробка уроку "Правила подачі (відпуску) натуральних плодів та ягід"
Профтехосвіта
11 клас897
-
Розробка уроку "Механічна кулінарна обробка морепродуктів"
Профтехосвіта
11 клас867
-
Розробка уроку "Технологія приготування та відпуск супів картопляних з крупою, бобовими, макаронними виробами"
Профтехосвіта
11 клас665
-
-
Розробка уроку "М'ясні субпродукти: види, харчова цінність, класифікація, коротка характеристика, механічна кулінарна обробка"
Профтехосвіта
11 клас1271
-
Розробка уроку "Характеристика, призначення та види столової білизни"
Профтехосвіта
11 клас553
-
Розробка уроку "Приготування та відпуск макаронів відварних"
Профтехосвіта
11 клас552
-
Розробка уроку "Приготування та відпуск бобових"
Профтехосвіта
11 клас485
-
-
Розробка уроку "Використання комп’ютерних програм для створення меню закладів ресторанного господарства"
Профтехосвіта
11 клас483
-
Розробка уроку "Леговані сталі"
Профтехосвіта
11 клас484
-
Розробка уроку "Технологія приготування борщів, їх види та особливості, вимоги до якості, відпуск"
Профтехосвіта
11 клас1203
-
Розробка уроку "Технологія приготування страв з відварних і припущених овочів"
Профтехосвіта
11 клас563
-
-
Розробка уроку "Правила подавання холодних страв і закусок"
Профтехосвіта
11 клас573
-
Розробка уроку "Правила подачі гарячих напоїв та кондитерських виробів"
Профтехосвіта
11 клас676
-
Розробка уроку "Технологія приготування смажених страв з овочів"
Профтехосвіта
11 клас656
-
Розробка уроку "Приготування смажених страв із сиру"
Профтехосвіта
840
-
-
Розробка уроку "Просторове зонування приміщення. Кабінет керівника"
Профтехосвіта
11 клас489
-
Розробка уроку "Протокол, витяг з протоколу"
Профтехосвіта
11 клас630
-
Розробка уроку "Розв'язування задач. Об'єми багатогранників"
Профтехосвіта
11 клас555