- Всі категорії
- Адміністрування школи
- Англійська мова
- Антикорупційне виховання
- Астрономія
- Біологія
- Вибір редакції
- Виховання
- Вища освіта
- Всесвітня історія
- Географія
- Громадянська освіта
- Дошкільна освіта
- Екологія
- Економіка
- Етика
- Зарубіжна література
- Захист України
- Іноземні мови
- Інтегровані уроки
- Інформатика
- Історія України
- Креслення
- Математика
- Методика та технологія
- Мистецтво
- Мови нацменшин
- Музика
- Образотворче мистецтво
- Освіта дітей з ООП
- Основи здоров'я
- Позакласні заходи
- Позашкільна освіта
- Початкова школа
- Правознавство
- Природознавство
- Профтехосвіта
- Психологія
- Робота з батьками
- Суспільствознавство
- Технології
- Українська література
- Українська мова
- Фахова передвища освіта
- Фізика
- Фізична культура
- Форум педагогічних ідей
- Хімія
- Художня культура
-
Розробка уроку "Розв'язування показникових рівнянь"
Математика
10 клас707
-
Розробка уроку "Поняття про штучний інтелект, інтернет речей, Smart-технології та технології колективного інтелекту"
Інформатика
10 клас1507
-
Розробка заходу “Українські світочі. Микола Леонтович”
Позакласні заходи
542
-
Розробка заходу “Мови нашої слова – наче музика жива”
Позакласні заходи
635
-
Розробка заняття "Культурницька діяльність Павла Скоропадського"
Історія України
10 клас822
-
-
Презентація "Гроші: еволюція та сучасність"
Економіка
2115
-
Розробка заняття "Обмін речовин та енергії – основа функціювання біологічних систем"
Фахова передвища освіта
10 клас5950
-
Презентація "Вектори у просторі. Координати вектора. Додавання векторів та його властивості"
Математика
10 клас3082
-
Розробка заняття "Утворення СРСР. Становлення тоталітарного режиму Й. Сталіна"
Всесвітня історія
10 клас933
-
-
Розробка заходу "Все про каву"
Позакласні заходи
854
-
Розробка заняття "Слово та його лексичне значення''
Українська мова
10 клас640
-
Розробка газети учнівського самоврядування (центр інформації) "Шкільний вісник"
Форум педагогічних ідей
684
-
Презентація “Технологія приготування страв із субпродуктів. Вихід, підбір гарнірів, соусів, відпуск, вимоги до якості”
Профтехосвіта
10 клас2072
-
-
Презентація "Українська традиційна кухня через призму народної творчості"
Профтехосвіта
10 клас1684
-
Презентація "Технологія приготування супів"
Профтехосвіта
10 клас1585
-
Розробка уроку "Технологія приготування солянки, асортимент. Вимоги до якості правила відпуску"
Профтехосвіта
10 клас1399
-
Розробка уроку "Біоніка. Методи архітектурного проектування"
Профтехосвіта
827
-
-
Розробка заняття "Леся Українка. Життєвий та творчий шлях"
Фахова передвища освіта
10 клас633
-
Розробка уроку "Білки як високомолекулярні сполуки. Хімічні властивості білків"
Хімія
10 клас1612
-
Розробка уроку "Виконання базової жіночої стрижки "Боб каре"
Профтехосвіта
10 клас823