- Всі категорії
- Адміністрування школи
- Англійська мова
- Антикорупційне виховання
- Астрономія
- Біологія
- Вибір редакції
- Виховання
- Вища освіта
- Всесвітня історія
- Географія
- Громадянська освіта
- Дошкільна освіта
- Екологія
- Економіка
- Етика
- Зарубіжна література
- Захист України
- Іноземні мови
- Інтегровані уроки
- Інформатика
- Історія України
- Креслення
- Математика
- Методика та технологія
- Мистецтво
- Мови нацменшин
- Музика
- Образотворче мистецтво
- Освіта дітей з ООП
- Основи здоров'я
- Позакласні заходи
- Позашкільна освіта
- Початкова школа
- Правознавство
- Природознавство
- Профтехосвіта
- Психологія
- Робота з батьками
- Суспільствознавство
- Технології
- Українська література
- Українська мова
- Фахова передвища освіта
- Фізика
- Фізична культура
- Форум педагогічних ідей
- Хімія
- Художня культура
-
Розробка заходу "Білим птахом в небо полетіли..."
Виховання
2393
-
Розробка уроку "Технологія приготування та відпуск киселів різної консистенції з ягід, плодів, консервованих фруктів, молока. Вимоги до якості киселів"
Профтехосвіта
11 клас525
-
Розробка уроку "Технологія приготування салатів із варених овочів"
Профтехосвіта
11 клас745
-
Презентація відеоуроку "Розв'язування задач про постулати Бора"
Фізика
11 клас827
-
Розробка уроку "Правила подачі (відпуску) натуральних плодів та ягід"
Профтехосвіта
11 клас756
-
-
Розробка заняття "Теорія і методика легкої атлетики"
Фахова передвища освіта
11 клас559
-
Розробка уроку "Механічна кулінарна обробка морепродуктів"
Профтехосвіта
11 клас765
-
Розробка заходу "Пам'яті жертв Голодомору"
Історія України
11 клас701
-
Розробка проєкту "Наслідки пожеж і торфовищ на Київщині"
Екологія
518
-
-
Розробка заняття "Стрес – це життя"
Позакласні заходи
1257
-
Розробка уроку "Технологія приготування та відпуск супів картопляних з крупою, бобовими, макаронними виробами"
Профтехосвіта
11 клас566
-
Розробка заняття "Класифікація електровимірювальних приладів"
Фахова передвища освіта
11 клас483
-
Презентація "Різновиди млинців"
Профтехосвіта
11 клас839
-
-
Тестові завдання "Технологія приготування страв з овочів"
Профтехосвіта
11 клас916
-
Тестові завдання "М’ясо, птиця, дичина, субпродукти: обробка, технологія приготування напівфабрикатів"
Профтехосвіта
11 клас710
-
Розробка уроку "М'ясні субпродукти: види, харчова цінність, класифікація, коротка характеристика, механічна кулінарна обробка"
Профтехосвіта
11 клас1078
-
Розробка уроку "Характеристика, призначення та види столової білизни"
Профтехосвіта
11 клас480
-
-
Розробка заняття "Число Пі – число, що керує світом"
Позакласні заходи
1128
-
Розробка уроку "Приготування та відпуск макаронів відварних"
Профтехосвіта
11 клас469
-
Розробка уроку "Приготування та відпуск бобових"
Профтехосвіта
11 клас416