- Всі категорії
- Адміністрування школи
- Англійська мова
- Антикорупційне виховання
- Астрономія
- Біологія
- Вибір редакції
- Виховання
- Вища освіта
- Всесвітня історія
- Географія
- Громадянська освіта
- Дошкільна освіта
- Екологія
- Економіка
- Етика
- Зарубіжна література
- Захист України
- Іноземні мови
- Інтегровані уроки
- Інформатика
- Історія України
- Креслення
- Математика
- Методика та технологія
- Мистецтво
- Мови нацменшин
- Музика
- Образотворче мистецтво
- Освіта дітей з ООП
- Основи здоров'я
- Позакласні заходи
- Позашкільна освіта
- Початкова школа
- Правознавство
- Природознавство
- Профтехосвіта
- Психологія
- Робота з батьками
- Суспільствознавство
- Технології
- Українська література
- Українська мова
- Фахова передвища освіта
- Фізика
- Фізична культура
- Форум педагогічних ідей
- Хімія
- Художня культура
-
Розробка уроку "Значення та види меню. Розрахунок вартості комплексного обіду"
Профтехосвіта
11 клас24
-
Розробка заняття "Якісне харчування – запорука майбутнього України"
Профтехосвіта
36
-
Презентація "Система сигналізації при монтажі"
Профтехосвіта
11 клас31
-
Розробка уроку "Дерев'яні основи. Види деревини"
Профтехосвіта
11 клас50
-
Розробка проєкту "Модель зернозбирального комбайну"
Профтехосвіта
11 клас42
-
-
Розробка уроку "Електромонтажні роботи"
Профтехосвіта
11 клас54
-
Розробка уроку " Алгоритм та побудова блок-схеми програм"
Профтехосвіта
11 клас117
-
Презентація "Технологія приготування солодких супів"
Профтехосвіта
11 клас264
-
Презентація "Складні форми нарізання овочів"
Профтехосвіта
11 клас214
-
-
Розробка заняття "Загальні положення щодо транзисторів. Основні схеми включення транзисторів"
Профтехосвіта
11 клас136
-
Розробка уроку "Організація складського господарства та постачання сировини і товарів"
Профтехосвіта
11 клас189
-
Розробка уроку "Організація обслуговування туристів"
Профтехосвіта
11 клас139
-
Розробка уроку "Особливості обслуговування у закладах ресторанного господарства різних типів"
Профтехосвіта
11 клас239
-
-
Розробка уроку "Сервіровка столу на різні види банкетів"
Профтехосвіта
11 клас158
-
Розробка уроку "Технологія приготування та відпуск киселів різної консистенції з ягід, плодів, консервованих фруктів, молока. Вимоги до якості киселів"
Профтехосвіта
11 клас137
-
Розробка уроку "Технологія приготування салатів із варених овочів"
Профтехосвіта
11 клас228
-
Розробка уроку "Правила подачі (відпуску) натуральних плодів та ягід"
Профтехосвіта
11 клас184
-
-
Розробка уроку "Механічна кулінарна обробка морепродуктів"
Профтехосвіта
11 клас202
-
Розробка уроку "Технологія приготування та відпуск супів картопляних з крупою, бобовими, макаронними виробами"
Профтехосвіта
11 клас190
-
Презентація "Основи електробезпеки"
Профтехосвіта
307