- Всі категорії
- Адміністрування школи
- Англійська мова
- Антикорупційне виховання
- Астрономія
- Біологія
- Вибір редакції
- Виховання
- Вища освіта
- Всесвітня історія
- Географія
- Громадянська освіта
- Дошкільна освіта
- Екологія
- Економіка
- Етика
- Зарубіжна література
- Захист України
- Іноземні мови
- Інтегровані уроки
- Інформатика
- Історія України
- Креслення
- Математика
- Методика та технологія
- Мистецтво
- Мови нацменшин
- Музика
- Образотворче мистецтво
- Освіта дітей з ООП
- Основи здоров'я
- Позакласні заходи
- Позашкільна освіта
- Початкова школа
- Правознавство
- Природознавство
- Профтехосвіта
- Психологія
- Робота з батьками
- Суспільствознавство
- Технології
- Українська література
- Українська мова
- Фахова передвища освіта
- Фізика
- Фізична культура
- Форум педагогічних ідей
- Хімія
- Художня культура
-
Методична розробка "Математична модель прогнозування виникнення простроченої заборгованості"
Методика та технологія
272
-
Методична розробка "Робочий навчальний план за професією 7241 “Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування” за видом підготовки – підвищення кваліфікації (4 розряд) на другому (базовому) рівні професійної (професійно-технічної) освіти"
Методика та технологія
342
-
Методична розробка "Робочий навчальний план за професією 7241 “Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування” за видом підготовки – підвищення кваліфікації (3 розряд) на другому (базовому) рівні професійної (професійно-технічної) освіти"
Методика та технологія
234
-
Методична розробка "Робочий навчальний план за професією 7241 “Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування” за видом підготовки – професійно-технічне навчання на другому (базовому) рівні професійної (професійно-технічної) освіти"
Методика та технологія
231
-
Методична розробка "Робочий навчальний план за професією 7241 “Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування” за видом підготовки – перепідготовка на другому (базовому) рівні професійної (професійно-технічної) освіти"
Методика та технологія
264
-
-
Методична розробка "Робочий навчальний план за професією 7241 “Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування” за видом підготовки – первинна професійна на другому (базовому) рівні професійної (професійно-технічної) освіти"
Методика та технологія
366
-
Методична розробка "Інформаційно-методичний вісник "Шевченківські дні в гуртках: як провести цікаво і нешаблонно"
Методика та технологія
258
-
Методична розробка "Засоби збереження та відновлення ресурсного стану педагогів
закладів дошкільної освіти"
Методика та технологія
267
-
Методична розробка "Анкета абітурієнта як профорієнтаційно-моніторингове дослідження професійної орієнтації учнів вступу у навчальний заклад професійної (професійно-технічної) освіти"
Методика та технологія
249
-
-
Методична розробка "Професійне вигорання педагогів під час війни"
Методика та технологія
352
-
Методична розробка "Посібник. Профілактика булінгу в освітньому середовищі (для педагогів за нормативними документами)"
Адміністрування школи
596
-
Методична розробка "Формування та розвиток життєвих компетентностей шляхом інтерактивних форм і методів навчання"
Методика та технологія
265
-
Методична розробка "Електрик – професія успішних людей"
Методика та технологія
236
-
-
Методична розробка "Інформатизація професійних (професійно-технічних) навчальних закладів як інструмент сучасного техногенно-інформаційного освітнього середовища"
Методика та технологія
265
-
Методична розробка "Інформаційна модель системи підтримки прийняття рішень диспетчера підстанції з контролю електропостачання"
Методика та технологія
302
-
Методична розробка "Інформаційна модель системи управління персоналом підприємства"
Методика та технологія
352
-
Методична розробка “Оцінювання результатів виконання практичного завдання приготування тістечка мусове “Шоколадна фантазія” за професійним стандартом “Кондитер” професійною кваліфікацією “Кондитер (кондитер 4 розряду) – трудові функції А, Б, В”
Методика та технологія
258
-
-
Методична розробка “Оцінювання результатів виконання практичного завдання приготування виробу “Пісочне кільце” за професійним стандартом "Кондитер" професійною кваліфікацією “Молодший кондитер (кондитер 3 розряду) – трудові функції А, Б”
Методика та технологія
256
-
Методична розробка "Освітньо-професійна програма професії 5123 "Офіціант" підготовки кваліфікованих робітників"
Методика та технологія
288
-
Методична розробка "Оцінювання якості та ефективності контрольно-оцінювальних
матеріалів як засобу вимірювання рівня навчальних досягнень за професійною кваліфікацією “Кондитер (кондитер 4 розряду) – трудові функції А, Б, В”
Методика та технологія
330