- Всі категорії
- Адміністрування школи
- Англійська мова
- Антикорупційне виховання
- Астрономія
- Біологія
- Вибір редакції
- Виховання
- Вища освіта
- Всесвітня історія
- Географія
- Громадянська освіта
- Дошкільна освіта
- Екологія
- Економіка
- Етика
- Зарубіжна література
- Захист України
- Іноземні мови
- Інтегровані уроки
- Інформатика
- Історія України
- Креслення
- Математика
- Методика та технологія
- Мистецтво
- Мови нацменшин
- Музика
- Образотворче мистецтво
- Освіта дітей з ООП
- Основи здоров'я
- Позакласні заходи
- Позашкільна освіта
- Початкова школа
- Правознавство
- Природознавство
- Профтехосвіта
- Психологія
- Робота з батьками
- Суспільствознавство
- Технології
- Українська література
- Українська мова
- Фахова передвища освіта
- Фізика
- Фізична культура
- Форум педагогічних ідей
- Хімія
- Художня культура
-
Розробка уроку "Сервіровка столу на різні види банкетів"
Профтехосвіта
11 клас544
-
Розробка уроку "Технологія приготування та відпуск киселів різної консистенції з ягід, плодів, консервованих фруктів, молока. Вимоги до якості киселів"
Профтехосвіта
11 клас484
-
Розробка уроку "Технологія приготування салатів із варених овочів"
Профтехосвіта
11 клас698
-
Розробка уроку "Правила подачі (відпуску) натуральних плодів та ягід"
Профтехосвіта
11 клас703
-
Розробка уроку "Механічна кулінарна обробка морепродуктів"
Профтехосвіта
11 клас710
-
-
Розробка уроку "Технологія приготування та відпуск супів картопляних з крупою, бобовими, макаронними виробами"
Профтехосвіта
11 клас521
-
Презентація "Основи електробезпеки"
Профтехосвіта
1035
-
Презентація "Різновиди млинців"
Профтехосвіта
11 клас760
-
Тестові завдання "Технологія приготування страв з овочів"
Профтехосвіта
11 клас837
-
-
Тестові завдання "М’ясо, птиця, дичина, субпродукти: обробка, технологія приготування напівфабрикатів"
Профтехосвіта
11 клас662
-
Розробка уроку "М'ясні субпродукти: види, харчова цінність, класифікація, коротка характеристика, механічна кулінарна обробка"
Профтехосвіта
11 клас998
-
Розробка уроку "Характеристика, призначення та види столової білизни"
Профтехосвіта
11 клас449
-
Розробка уроку "Приготування та відпуск макаронів відварних"
Профтехосвіта
11 клас416
-
-
Розробка уроку "Приготування та відпуск бобових"
Профтехосвіта
11 клас384
-
Розробка уроку "Використання комп’ютерних програм для створення меню закладів ресторанного господарства"
Профтехосвіта
11 клас382
-
Презентація "Гігієнічна оцінка якості молока та молочних продуктів"
Профтехосвіта
11 клас1180
-
Стаття "Система роботи ЗП(ПТ)О щодо вивчення досвіду роботи майстрів виробничого навчання"
Профтехосвіта
11 клас438
-
-
Розробка уроку "Леговані сталі"
Профтехосвіта
11 клас369
-
Презентація "Леговані сталі"
Профтехосвіта
11 клас806
-
Розробка уроку "Технологія приготування борщів, їх види та особливості, вимоги до якості, відпуск"
Профтехосвіта
11 клас987