- Всі категорії
- Адміністрування школи
- Англійська мова
- Антикорупційне виховання
- Астрономія
- Біологія
- Вибір редакції
- Виховання
- Вища освіта
- Всесвітня історія
- Географія
- Громадянська освіта
- Дошкільна освіта
- Екологія
- Економіка
- Етика
- Зарубіжна література
- Захист України
- Іноземні мови
- Інтегровані уроки
- Інформатика
- Історія України
- Креслення
- Математика
- Методика та технологія
- Мистецтво
- Мови нацменшин
- Музика
- Образотворче мистецтво
- Освіта дітей з ООП
- Основи здоров'я
- Позакласні заходи
- Позашкільна освіта
- Початкова школа
- Правознавство
- Природознавство
- Профтехосвіта
- Психологія
- Робота з батьками
- Суспільствознавство
- Технології
- Українська література
- Українська мова
- Фахова передвища освіта
- Фізика
- Фізична культура
- Форум педагогічних ідей
- Хімія
- Художня культура
-
Розробка уроку "Приготування смажених мясних страв порційними шматками"
Профтехосвіта
617
-
Методичний посібник "Ігрові методи в структурі сучасного уроку виробничого навчання"
Профтехосвіта
600
-
Нарізування різьби
Профтехосвіта
660
-
Приготування жельорованих страв. Приготування "Панна-Котти"
Профтехосвіта
551
-
Презентація з гіперпосиланнями до уроку "Приготування прісного тіста та формування виробів з нього: вареники з сиром"
Профтехосвіта
881
-
-
План-конспект уроку "Приготування прісного тіста та формування виробів з нього: вареники з сиром"
Профтехосвіта
778
-
Загальна будова та принцип дії системи живлення дизельного двигуна
Профтехосвіта
880
-
Обпилювання металу. Обпилювання плоских поверхонь, виготовлення слюсарного зубила
Профтехосвіта
588
-
Обпилювання металу. Обпилювання плоских поверхонь, виготовлення слюсарного зубила
Профтехосвіта
679
-
-
План-конспект бінарного уроку "Підготовка до установки та встановлення операційної системи Windows"
Профтехосвіта
609
-
Розробка уроку "Приготування рибних напівфабрикатів для смаження основним способом і у фритюрі"
Профтехосвіта
732
-
Розробка уроку "Значення правильного та чіткого оформлення меню. Види меню. порядок запису страв у меню"
Профтехосвіта
1692
-
Розробка уроку "Приготування й оформлення змішаних напоїв"
Профтехосвіта
748
-
-
Урок-конференція "Знайомі незнайомці"
Профтехосвіта
507
-
Конспект уроку "Виготовлення поясних швейних виробів (спідниці)"
Профтехосвіта
681
-
Конспект уроку "Обробка застібки"
Профтехосвіта
532
-
Інтегрований урок "Виконання малярних та облицювальних робіт при опорядженні трикімнатної квартири"
Профтехосвіта
471
-
-
Конспект уроку "Обробка спинки" (Сукня жіноча)
Профтехосвіта
576
-
"Приготування бісквітного напівфабрикату"
Профтехосвіта
692
-
Конспект уроку "Основні фактори вибору та конструкційні особливості модулів оперативної пам’яті"
Профтехосвіта
11 клас579