- Всі категорії
- Адміністрування школи
- Англійська мова
- Антикорупційне виховання
- Астрономія
- Біологія
- Вибір редакції
- Виховання
- Вища освіта
- Всесвітня історія
- Географія
- Громадянська освіта
- Дошкільна освіта
- Екологія
- Економіка
- Етика
- Зарубіжна література
- Захист України
- Іноземні мови
- Інтегровані уроки
- Інформатика
- Історія України
- Креслення
- Математика
- Методика та технологія
- Мистецтво
- Мови нацменшин
- Музика
- Образотворче мистецтво
- Освіта дітей з ООП
- Основи здоров'я
- Позакласні заходи
- Позашкільна освіта
- Початкова школа
- Правознавство
- Природознавство
- Профтехосвіта
- Психологія
- Робота з батьками
- Суспільствознавство
- Технології
- Українська література
- Українська мова
- Фахова передвища освіта
- Фізика
- Фізична культура
- Форум педагогічних ідей
- Хімія
- Художня культура
-
Розробка заняття "Хімічний склад і харчова цінність коренеплодів" з курсу "Технологія приготування їжі з основами товарознавства"
Профтехосвіта
690
-
Розробка заняття "Облік енергоресурсів та економічна ефективність їх використання" з курсу "Основи енергоефективності"
Профтехосвіта
691
-
Розробка заняття "Мікропроцесорна система управління двигуном (МСУД) TSI" зі спецтехнології
Профтехосвіта
566
-
Розробка заняття "Геометричні побудови. Ділення кола" з курсу "Технічне креслення"
Профтехосвіта
685
-
Розробка заняття "Пристрої введення інформації" з професійно-теоретичної підготовки
Профтехосвіта
523
-
-
Розробка заняття "Приготування оздоблювальних напівфабрикатів з цукрової мастики, шоколаду, айсінгу" з курсу "Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів"
Профтехосвіта
763
-
Розробка заняття "Всі країни світу на одній тарілці" з виробничого навчання
Профтехосвіта
599
-
Розробка заняття "Грунтування поверхонь" з курсу "Технологія малярних робіт"
Профтехосвіта
656
-
Розробка заняття "Призначення провішування поверхонь. Технологічний процес провішування, встановлення марок і маяків" з професійно-теоретичної та професійно-практичної підготовки
Профтехосвіта
1102
-
-
Розробка заняття "Приготування порційних смажених страв з птиці"
Профтехосвіта
1001
-
Розробка заняття "Приготування дріжджового тіста безопарним способом. Приготування піци"
Профтехосвіта
1319
-
Розробка заняття "Процес підготовки торгового залу до обслуговування"
Профтехосвіта
897
-
Розробка заняття "Дугове наплавлення валиків і зварювання пластин у нижньому положенні шва"
Профтехосвіта
1867
-
-
Розробка заняття "Просіювачи, їх види та призначення. Просіювач «Піонер», його будова та принцип дії"
Профтехосвіта
1036
-
Розробка заняття "Виконання розрахунків і приготування точних розчинів солей" з виробничого навчання
Профтехосвіта
563
-
Розробка заняття "Приготування національних страв народів світу з натуральної січеної маси з м’яса" з виробничого навчання
Профтехосвіта
691
-
Розробка заняття "Декантування вина" з курсу виробничого навчання за професією "Бармен"
Профтехосвіта
946
-
-
Розробка заняття «Глобальна мережа Інтернет: історія, розвиток, проблеми» з предмета «Інформаційні технології»
Профтехосвіта
574
-
Розробка заняття "Плавлені сири" з предмета "Товарознавство продовольчих товарів"
Профтехосвіта
10 клас1009
-
Розробка заняття «Прості форми нарізання овочів, їх використання» з виробничого навчання
Профтехосвіта
913