- Всі категорії
- Адміністрування школи
- Англійська мова
- Антикорупційне виховання
- Астрономія
- Біологія
- Вибір редакції
- Виховання
- Вища освіта
- Всесвітня історія
- Географія
- Громадянська освіта
- Дошкільна освіта
- Екологія
- Економіка
- Етика
- Зарубіжна література
- Захист України
- Іноземні мови
- Інтегровані уроки
- Інформатика
- Історія України
- Креслення
- Математика
- Методика та технологія
- Мистецтво
- Мови нацменшин
- Музика
- Образотворче мистецтво
- Освіта дітей з ООП
- Основи здоров'я
- Позакласні заходи
- Позашкільна освіта
- Початкова школа
- Правознавство
- Природознавство
- Профтехосвіта
- Психологія
- Робота з батьками
- Суспільствознавство
- Технології
- Українська література
- Українська мова
- Фахова передвища освіта
- Фізика
- Фізична культура
- Форум педагогічних ідей
- Хімія
- Художня культура
-
Методична розробка "Методика розроблення портфоліо педагога закладу професійної освіти"
Профтехосвіта
90
-
Методична розробка "Виготовлення чоловічих сорочок" Профтехосвіта
177 -
Методична розробка "Технологія приготування, вимоги до якості желе. Прикраси з желе"
Профтехосвіта
385
-
Методична розробка "Інструкційні карти". Виконання базових модельних зачісок. Виконання різних елементів зачісок (буклі). Виконання різних елементів зачісок (валик)"
Профтехосвіта
423
-
Методична розробка уроку "Приготування натуральної січеної маси та напівфабрикатів з неї" Профтехосвіта
454 -
-
Методична розробка "Бісквітний бум"
Профтехосвіта
452
-
Розробка уроку "Складання серветок різними способами" Профтехосвіта
515 -
Методична розробка "Правильне харчування – запорука міцного здоров'я та довголіття"
Профтехосвіта
623
-
Методична розробка "Напівфабрикати з яловичини" Профтехосвіта
11 клас1859 -
-
Методична розробка уроку "Технологія приготування супів"
Профтехосвіта
11 клас692
-
Методична розробка "Технологія приготування прісного тіста та виробів з нього"
Профтехосвіта
1630
-
Методична розробка "Технологія приготування страв зі смажених овочів"
Профтехосвіта
1246
-
Методична розробка "Технологія приготування супів"
Профтехосвіта
1006
-
-
Методична розробка "Використання інноваційних підходів до техніки декорування кондитерських виробів"
Профтехосвіта
11 клас885
-
Методична розробка "Технологія приготування холодних страв і закусок"
Профтехосвіта
11 клас1025
-
Методична розробка "Приготування страв з гідробіонтів"
Профтехосвіта
1140
-
Методична розробка уроку виробничого навчання "Виконання спіральних локонів" Профтехосвіта
1177 -
-
Методична розробка "Підготовка робочого місця шліфувальника до роботи. Шліфування
поверхонь на плоскошліфувальному верстаті"
Профтехосвіта
605
-
Методична розробка "Принципи дизайну зачісок"
Профтехосвіта
11 клас813
-
Методична розробка "Заробітна плата як дохід найманого працівника"
Профтехосвіта
702