- Всі категорії
- Адміністрування школи
- Англійська мова
- Антикорупційне виховання
- Астрономія
- Біологія
- Вибір редакції
- Виховання
- Вища освіта
- Всесвітня історія
- Географія
- Громадянська освіта
- Дошкільна освіта
- Екологія
- Економіка
- Етика
- Зарубіжна література
- Захист України
- Іноземні мови
- Інтегровані уроки
- Інформатика
- Історія України
- Креслення
- Математика
- Методика та технологія
- Мистецтво
- Мови нацменшин
- Музика
- Образотворче мистецтво
- Освіта дітей з ООП
- Основи здоров'я
- Позакласні заходи
- Позашкільна освіта
- Початкова школа
- Правознавство
- Природознавство
- Профтехосвіта
- Психологія
- Робота з батьками
- Суспільствознавство
- Технології
- Українська література
- Українська мова
- Фахова передвища освіта
- Фізика
- Фізична культура
- Форум педагогічних ідей
- Хімія
- Художня культура
-
Методична розробка "Розвиток креативного мислення майбутніх кваліфікованих робітників в освітньому процесі ЗП(ПТ)О"
Профтехосвіта
56
-
Методична розробка "Методика розроблення портфоліо педагога закладу професійної освіти"
Профтехосвіта
268
-
Методична розробка "Виготовлення чоловічих сорочок" Профтехосвіта
302 -
Методична розробка "Технологія приготування, вимоги до якості желе. Прикраси з желе"
Профтехосвіта
510
-
Методична розробка "Інструкційні карти". Виконання базових модельних зачісок. Виконання різних елементів зачісок (буклі). Виконання різних елементів зачісок (валик)"
Профтехосвіта
556
-
-
Методична розробка уроку "Приготування натуральної січеної маси та напівфабрикатів з неї" Профтехосвіта
594 -
Методична розробка "Бісквітний бум"
Профтехосвіта
592
-
Розробка уроку "Складання серветок різними способами" Профтехосвіта
662 -
Методична розробка "Правильне харчування – запорука міцного здоров'я та довголіття"
Профтехосвіта
739
-
-
Методична розробка "Напівфабрикати з яловичини" Профтехосвіта
11 клас1999 -
Методична розробка уроку "Технологія приготування супів"
Профтехосвіта
11 клас833
-
Методична розробка "Технологія приготування прісного тіста та виробів з нього"
Профтехосвіта
1801
-
Методична розробка "Технологія приготування страв зі смажених овочів"
Профтехосвіта
1385
-
-
Методична розробка "Технологія приготування супів"
Профтехосвіта
1124
-
Методична розробка "Використання інноваційних підходів до техніки декорування кондитерських виробів"
Профтехосвіта
11 клас1014
-
Методична розробка "Технологія приготування холодних страв і закусок"
Профтехосвіта
11 клас1135
-
Методична розробка "Приготування страв з гідробіонтів"
Профтехосвіта
1256
-
-
Методична розробка уроку виробничого навчання "Виконання спіральних локонів" Профтехосвіта
1303 -
Методична розробка "Підготовка робочого місця шліфувальника до роботи. Шліфування
поверхонь на плоскошліфувальному верстаті"
Профтехосвіта
695
-
Методична розробка "Принципи дизайну зачісок"
Профтехосвіта
11 клас930