- Всі категорії
- Адміністрування школи
- Англійська мова
- Антикорупційне виховання
- Астрономія
- Біологія
- Вибір редакції
- Виховання
- Вища освіта
- Всесвітня історія
- Географія
- Громадянська освіта
- Дошкільна освіта
- Екологія
- Економіка
- Етика
- Зарубіжна література
- Захист України
- Іноземні мови
- Інтегровані уроки
- Інформатика
- Історія України
- Креслення
- Математика
- Методика та технологія
- Мистецтво
- Мови нацменшин
- Музика
- Образотворче мистецтво
- Освіта дітей з ООП
- Основи здоров'я
- Позакласні заходи
- Позашкільна освіта
- Початкова школа
- Правознавство
- Природознавство
- Профтехосвіта
- Психологія
- Робота з батьками
- Суспільствознавство
- Технології
- Українська література
- Українська мова
- Фахова передвища освіта
- Фізика
- Фізична культура
- Форум педагогічних ідей
- Хімія
- Художня культура
-
Методична розробка "Професійне вигорання педагогів під час війни"
Методика та технологія
91
-
Методична розробка "Посібник. Профілактика булінгу в освітньому середовищі (для педагогів за нормативними документами)"
Адміністрування школи
65
-
Методична розробка "Формування та розвиток життєвих компетентностей шляхом інтерактивних форм і методів навчання"
Методика та технологія
60
-
Методична розробка "Електрик – професія успішних людей"
Методика та технологія
56
-
Методична розробка "Інформатизація професійних (професійно-технічних) навчальних закладів як інструмент сучасного техногенно-інформаційного освітнього середовища"
Методика та технологія
68
-
-
Методична розробка "Інформаційна модель системи підтримки прийняття рішень диспетчера підстанції з контролю електропостачання"
Методика та технологія
62
-
Методична розробка "Інформаційна модель системи управління персоналом підприємства"
Методика та технологія
71
-
Методична розробка “Оцінювання результатів виконання практичного завдання приготування тістечка мусове “Шоколадна фантазія” за професійним стандартом “Кондитер” професійною кваліфікацією “Кондитер (кондитер 4 розряду) – трудові функції А, Б, В”
Методика та технологія
61
-
Методична розробка “Оцінювання результатів виконання практичного завдання приготування виробу “Пісочне кільце” за професійним стандартом "Кондитер" професійною кваліфікацією “Молодший кондитер (кондитер 3 розряду) – трудові функції А, Б”
Методика та технологія
59
-
-
Методична розробка "Освітньо-професійна програма професії 5123 "Офіціант" підготовки кваліфікованих робітників"
Методика та технологія
61
-
Методична розробка "Оцінювання якості та ефективності контрольно-оцінювальних
матеріалів як засобу вимірювання рівня навчальних досягнень за професійною кваліфікацією “Кондитер (кондитер 4 розряду) – трудові функції А, Б, В”
Методика та технологія
87
-
Методична розробка "Історичне краєзнавство: Смілянщина"
Методика та технологія
42
-
Методична розробка "Цікаві факти про Українські Карпати мовою математики"
Методика та технологія
198
-
-
Методична розробка "Алгоритми дій працівників закладу дошкільної освіти під час оповіщення сигналу "Повітряна тривога"
Методика та технологія
55
-
Презентація "Рухливі ігри – крок до взаєморозуміння"
Методика та технологія
73
-
Методична розробка "Гра – перший крок до спортивних рекордів"
Методика та технологія
77
-
Методична розробка "Впровадження інноваційних технологій у початковій ланці як засіб розвитку інтересу в учнів до вивчення навчальних дисциплін"
Методика та технологія
77
-
-
Методична розробка "Розрахунково-графічна робота. Розрахунок часу нагрівання тонких і масивних тіл"
Фахова передвища освіта
89
-
Методична розробка "Дієприслівниковий зворот"
Методика та технологія
71
-
Методична розробка "Програма гуртка "Розумники та розумниці" для учнів 1-2 класів"
Методика та технологія
95