- Всі категорії
- Адміністрування школи
- Англійська мова
- Антикорупційне виховання
- Астрономія
- Біологія
- Вибір редакції
- Виховання
- Вища освіта
- Всесвітня історія
- Географія
- Громадянська освіта
- Дошкільна освіта
- Екологія
- Економіка
- Етика
- Зарубіжна література
- Захист України
- Іноземні мови
- Інтегровані уроки
- Інформатика
- Історія України
- Креслення
- Математика
- Методика та технологія
- Мистецтво
- Мови нацменшин
- Музика
- Образотворче мистецтво
- Освіта дітей з ООП
- Основи здоров'я
- Позакласні заходи
- Позашкільна освіта
- Початкова школа
- Правознавство
- Природознавство
- Профтехосвіта
- Психологія
- Робота з батьками
- Суспільствознавство
- Технології
- Українська література
- Українська мова
- Фахова передвища освіта
- Фізика
- Фізична культура
- Форум педагогічних ідей
- Хімія
- Художня культура
-
Розробка уроку "Технологія приготування борщів, їх види та особливості, вимоги до якості, відпуск"
Профтехосвіта
11 клас1009
-
Розробка уроку "Протокол, витяг з протоколу"
Профтехосвіта
11 клас498
-
Розробка уроку "Трифазні трансформатори"
Профтехосвіта
780
-
Розробка уроку "Керування трактором заднім ходом. Під'їзд трактора до начіпного, або причіпного знарядь. Проїзд через ворота"
Профтехосвіта
11 клас362
-
Розробка уроку "Значення та види меню. Розрахунок вартості комплексного обіду"
Профтехосвіта
11 клас461
-
-
Розробка уроку "Електромонтажні роботи"
Профтехосвіта
11 клас437
-
Розробка уроку " Алгоритм та побудова блок-схеми програм"
Профтехосвіта
11 клас453
-
Розробка уроку "Організація складського господарства та постачання сировини і товарів"
Профтехосвіта
11 клас534
-
Розробка уроку "Організація обслуговування туристів"
Профтехосвіта
11 клас435
-
-
Розробка уроку "Особливості обслуговування у закладах ресторанного господарства різних типів"
Профтехосвіта
11 клас590
-
Розробка уроку "Сервіровка столу на різні види банкетів"
Профтехосвіта
11 клас554
-
Розробка уроку "Технологія приготування та відпуск киселів різної консистенції з ягід, плодів, консервованих фруктів, молока. Вимоги до якості киселів"
Профтехосвіта
11 клас496
-
Розробка уроку "Технологія приготування салатів із варених овочів"
Профтехосвіта
11 клас712
-
-
Розробка уроку "Правила подачі (відпуску) натуральних плодів та ягід"
Профтехосвіта
11 клас714
-
Розробка уроку "Механічна кулінарна обробка морепродуктів"
Профтехосвіта
11 клас728
-
Розробка уроку "Технологія приготування та відпуск супів картопляних з крупою, бобовими, макаронними виробами"
Профтехосвіта
11 клас543
-
Розробка уроку "М'ясні субпродукти: види, харчова цінність, класифікація, коротка характеристика, механічна кулінарна обробка"
Профтехосвіта
11 клас1016
-
-
Розробка уроку "Характеристика, призначення та види столової білизни"
Профтехосвіта
11 клас457
-
Розробка уроку "Приготування та відпуск макаронів відварних"
Профтехосвіта
11 клас443
-
Розробка уроку "Приготування та відпуск бобових"
Профтехосвіта
11 клас393