- Всі категорії
- Адміністрування школи
- Англійська мова
- Антикорупційне виховання
- Астрономія
- Біологія
- Вибір редакції
- Виховання
- Вища освіта
- Всесвітня історія
- Географія
- Громадянська освіта
- Дошкільна освіта
- Екологія
- Економіка
- Етика
- Зарубіжна література
- Захист України
- Іноземні мови
- Інтегровані уроки
- Інформатика
- Історія України
- Креслення
- Математика
- Методика та технологія
- Мистецтво
- Мови нацменшин
- Музика
- Образотворче мистецтво
- Освіта дітей з ООП
- Основи здоров'я
- Позакласні заходи
- Позашкільна освіта
- Початкова школа
- Правознавство
- Природознавство
- Профтехосвіта
- Психологія
- Робота з батьками
- Суспільствознавство
- Технології
- Українська література
- Українська мова
- Фахова передвища освіта
- Фізика
- Фізична культура
- Форум педагогічних ідей
- Хімія
- Художня культура
-
Розробка уроку "Універсальні кухонні машини"
Профтехосвіта
1363
-
Розробка уроку "Основи проведення бракеражу виробів"
Профтехосвіта
563
-
Розробка уроку"Приготування страв з продуктів моря"
Профтехосвіта
10 клас1092
-
Розробка уроку "М'ясо, птиця, субпродукти: обробка, технологія приготування напівфабрикатів"
Профтехосвіта
905
-
Розробка уроку "Організація реклами товарів у магазині"
Профтехосвіта
11 клас739
-
-
Методична розробка "Організація реклами товарів у магазині"
Профтехосвіта
11 клас797
-
Методична розробка "Приготування дріжджового тіста безопарним способом та виробів з нього"
Профтехосвіта
2365
-
Розробка уроку "Сервірування столу"
Профтехосвіта
1187
-
Розробка уроку "Технологія пошуку інформації засобами інтернету"
Профтехосвіта
595
-
-
Методична розробка "Основи гостинності в сфері туристичного обслуговування" Профтехосвіта
700 -
Розробка уроку "Підбір, встановлення та кріплення свердел у свердлувальних патронах і пінолі задньої бабки. Центрування"
Профтехосвіта
2194
-
Розробка уроку виробничого навчання "Приготування солодких страв"
Профтехосвіта
1668
-
Методична розробка "Використання кейс-методів на уроках виробничого навчання"
Профтехосвіта
1418
-
-
Методична розробка "Упровадження ІКТ на уроках спецдисциплін"
Профтехосвіта
961
-
Конспект уроку "Типи різаків та їх будова"
Профтехосвіта
1232
-
Розробка уроку "Приготування оздоблювальних напівфабрикатів для кондитерських виробів"
Профтехосвіта
1248
-
Розробка уроку спецтехнології за професією "Зварник"
Профтехосвіта
1162
-
-
Методична розробка "Створення та застосування електронного посібника на уроках будівельного циклу"
Профтехосвіта
838
-
Розробка уроку "Технологія приготування бісквітного тіста. Класифікація бісквітних напівфабрикатів"
Профтехосвіта
1282
-
Розробка відкритого уроку "Зварювання пластин однакової і різної товщини суцільним та переривчастим швом внакладку"
Профтехосвіта
1292