- Всі категорії
- Адміністрування школи
- Англійська мова
- Антикорупційне виховання
- Астрономія
- Біологія
- Вибір редакції
- Виховання
- Вища освіта
- Всесвітня історія
- Географія
- Громадянська освіта
- Дошкільна освіта
- Екологія
- Економіка
- Етика
- Зарубіжна література
- Захист України
- Іноземні мови
- Інтегровані уроки
- Інформатика
- Історія України
- Креслення
- Математика
- Методика та технологія
- Мистецтво
- Мови нацменшин
- Музика
- Образотворче мистецтво
- Освіта дітей з ООП
- Основи здоров'я
- Позакласні заходи
- Позашкільна освіта
- Початкова школа
- Правознавство
- Природознавство
- Профтехосвіта
- Психологія
- Робота з батьками
- Суспільствознавство
- Технології
- Українська література
- Українська мова
- Фахова передвища освіта
- Фізика
- Фізична культура
- Форум педагогічних ідей
- Хімія
- Художня культура
-
"Обклеювання поверхонь стін паперовими шпалерами" Профтехосвіта
806 -
Розробка уроку "Приготування смажених мясних страв порційними шматками" Профтехосвіта
908 -
Методичний посібник "Ігрові методи в структурі сучасного уроку виробничого навчання" Профтехосвіта
867 -
Нарізування різьби
Профтехосвіта
930
-
Приготування жельорованих страв. Приготування "Панна-Котти"
Профтехосвіта
872
-
-
Презентація з гіперпосиланнями до уроку "Приготування прісного тіста та формування виробів з нього: вареники з сиром" Профтехосвіта
1191 -
План-конспект уроку "Приготування прісного тіста та формування виробів з нього: вареники з сиром"
Профтехосвіта
1045
-
Загальна будова та принцип дії системи живлення дизельного двигуна
Профтехосвіта
1304
-
Обпилювання металу. Обпилювання плоских поверхонь, виготовлення слюсарного зубила
Профтехосвіта
882
-
-
Обпилювання металу. Обпилювання плоских поверхонь, виготовлення слюсарного зубила
Профтехосвіта
913
-
План-конспект бінарного уроку "Підготовка до установки та встановлення операційної системи Windows" Профтехосвіта
870 -
Розробка уроку "Приготування рибних напівфабрикатів для смаження основним способом і у фритюрі"
Профтехосвіта
1048
-
Розробка уроку "Значення правильного та чіткого оформлення меню. Види меню. порядок запису страв у меню"
Профтехосвіта
2026
-
-
Розробка уроку "Приготування й оформлення змішаних напоїв"
Профтехосвіта
1025
-
Урок-конференція "Знайомі незнайомці" Профтехосвіта
736 -
Конспект уроку "Виготовлення поясних швейних виробів (спідниці)" Профтехосвіта
993 -
Конспект уроку "Обробка застібки" Профтехосвіта
782 -
-
Інтегрований урок "Виконання малярних та облицювальних робіт при опорядженні трикімнатної квартири" Профтехосвіта
728 -
Конспект уроку "Обробка спинки" (Сукня жіноча) Профтехосвіта
894 -
"Приготування бісквітного напівфабрикату"
Профтехосвіта
936