- Всі категорії
- Адміністрування школи
- Англійська мова
- Антикорупційне виховання
- Астрономія
- Біологія
- Вибір редакції
- Виховання
- Вища освіта
- Всесвітня історія
- Географія
- Громадянська освіта
- Дошкільна освіта
- Екологія
- Економіка
- Етика
- Зарубіжна література
- Захист України
- Іноземні мови
- Інтегровані уроки
- Інформатика
- Історія України
- Креслення
- Математика
- Методика та технологія
- Мистецтво
- Мови нацменшин
- Музика
- Образотворче мистецтво
- Освіта дітей з ООП
- Основи здоров'я
- Позакласні заходи
- Позашкільна освіта
- Початкова школа
- Правознавство
- Природознавство
- Профтехосвіта
- Психологія
- Робота з батьками
- Суспільствознавство
- Технології
- Українська література
- Українська мова
- Фахова передвища освіта
- Фізика
- Фізична культура
- Форум педагогічних ідей
- Хімія
- Художня культура
-
Тестові завдання "Яйця, яєчні продукти: обробка, технологія приготування страв"
Профтехосвіта
11 клас586
-
Тестові завдання "Технологія приготування супів"
Профтехосвіта
11 клас472
-
Розробка уроку "Правила подавання холодних страв і закусок"
Профтехосвіта
11 клас469
-
Розробка уроку "Правила подачі гарячих напоїв та кондитерських виробів"
Профтехосвіта
11 клас541
-
Розробка проєкту "Класична та альтернативна енергія для автомобіля. Використання біопалива як альтернативного джерела енергії в Україні"
Профтехосвіта
11 клас657
-
-
Презентація "Складання та оформлення кадрових документів"
Профтехосвіта
11 клас878
-
Розробка уроку "Технологія приготування смажених страв з овочів"
Профтехосвіта
11 клас521
-
Презентація "Трудова книжка. Вкладиш. Дублікат"
Профтехосвіта
11 клас553
-
Презентація "Принцип роботи та технічне обслуговування гальмівної системи"
Профтехосвіта
11 клас609
-
-
Розробка уроку "Приготування смажених страв із сиру"
Профтехосвіта
661
-
Презентація "Ділове спілкування"
Профтехосвіта
11 клас689
-
Розробка уроку "Просторове зонування приміщення. Кабінет керівника"
Профтехосвіта
11 клас387
-
Презентація "Найвідоміші будівлі світу"
Профтехосвіта
11 клас651
-
-
Розробка проєкту "Наближаємо перемогу разом: українська символіка у виробах для потреб ЗСУ"
Профтехосвіта
718
-
Презентація "Будова та робота системи рідинного охолодження"
Профтехосвіта
11 клас540
-
Розробка заняття "Технологія приготування їжі з основами товарознавства"
Профтехосвіта
11 клас705
-
Тестові завдання з технології приготування борошняних кондитерських виробів
Профтехосвіта
803
-
-
Презентація "Макаронні вироби: асортимент, харчова цінність, вимоги до якості, умови зберігання, використання"
Профтехосвіта
1264
-
Методична розробка "Правильне харчування – запорука міцного здоров'я та довголіття"
Профтехосвіта
513
-
Презентація "Заправні супи"
Профтехосвіта
11 клас578