- Всі категорії
- Адміністрування школи
- Англійська мова
- Антикорупційне виховання
- Астрономія
- Біологія
- Вибір редакції
- Виховання
- Вища освіта
- Всесвітня історія
- Географія
- Громадянська освіта
- Дошкільна освіта
- Екологія
- Економіка
- Етика
- Зарубіжна література
- Захист України
- Іноземні мови
- Інтегровані уроки
- Інформатика
- Історія України
- Креслення
- Математика
- Методика та технологія
- Мистецтво
- Мови нацменшин
- Музика
- Образотворче мистецтво
- Освіта дітей з ООП
- Основи здоров'я
- Позакласні заходи
- Позашкільна освіта
- Початкова школа
- Правознавство
- Природознавство
- Профтехосвіта
- Психологія
- Робота з батьками
- Суспільствознавство
- Технології
- Українська література
- Українська мова
- Фахова передвища освіта
- Фізика
- Фізична культура
- Форум педагогічних ідей
- Хімія
- Художня культура
- 
          Презентація "Машини для замішування тіста" Профтехосвіта 1064
- 
    
    Розробка уроку "Особливості приготування страв італійської кухні"   
    Профтехосвіта 
    523
- 
    
    Тестові завдання "Особливості приготування страв італійської кухні"   
    Профтехосвіта 
    580
- 
    
    Розробка уроку "Характеристика основної сировини. Підготовка її до виробництва"   
    Профтехосвіта 
    842
- 
          Методична розробка уроку "Приготування натуральної січеної маси та напівфабрикатів з неї" Профтехосвіта 643
- 
    
    
    
    
    
 
- 
    
    Розробка уроку "Основи дизайну. Основні правила композиції. Колір у дизайні. Види графіки (векторна, растрова, фрактальна та тривимірна)"   
    Профтехосвіта 
    625
- 
    
    Розробка заходу "Подорож по віртуальному музею зварювання"
   
    Профтехосвіта 
    584
- 
    
    Розробка уроку "Виготовлення фотозони"
   
    Профтехосвіта 
    592
- 
    
    Розробка уроку "Конструкція, організація робочого місця та прийоми роботи на свердлильно-присадному верстаті"
   
    Профтехосвіта 
    540
- 
    
    
    
    
    
 
- 
    
    Стаття "Застосування цифрових технологій педагогічними працівниками Державного навчального закладу "Лісоводський ПАЛ"   
    Профтехосвіта 
    536
- 
          Презентація "Культурні та політичні права людини" Профтехосвіта 839
- 
    
    Презентація "Класифікація та ознаки деревообробного обладнання" 
   
    Профтехосвіта 
    11 клас773
- 
    
    Презентація "Підготовка стругального інструменту до роботи. Прийоми стругання"    
    Профтехосвіта 
    11 клас556
- 
    
    
    
    
    
 
- 
    
    Презентація "Інструмент для стругання деревини"    
    Профтехосвіта 
    11 клас744
- 
    
    Презентація "Ручні пилки, їх види і характеристика"    
    Профтехосвіта 
    11 клас701
- 
    
    Презентація "Загальні поняття про основи різання деревини"    
    Профтехосвіта 
    11 клас690
- 
    
    Розробка уроку "Керування трактором заднім ходом. Під'їзд трактора до начіпного, або причіпного знарядь. Проїзд через ворота" 
   
    Профтехосвіта 
    11 клас591
- 
    
    
    
    
    
 
- 
    
    Презентація "Капусняки. Технологія приготування, асортимент, вимоги до якості"   
    Профтехосвіта 
    
    
    1116
- 
    
    Розробка уроку "Значення та види меню. Розрахунок вартості комплексного обіду"    
    Профтехосвіта 
    11 клас700
- 
    
    Розробка заняття "Якісне харчування – запорука майбутнього України"      
    Профтехосвіта 
    
    
    618