- Всі категорії
- Адміністрування школи
- Англійська мова
- Антикорупційне виховання
- Астрономія
- Біологія
- Вибір редакції
- Виховання
- Вища освіта
- Всесвітня історія
- Географія
- Громадянська освіта
- Дошкільна освіта
- Екологія
- Економіка
- Етика
- Зарубіжна література
- Захист України
- Іноземні мови
- Інтегровані уроки
- Інформатика
- Історія України
- Креслення
- Математика
- Методика та технологія
- Мистецтво
- Мови нацменшин
- Музика
- Образотворче мистецтво
- Освіта дітей з ООП
- Основи здоров'я
- Позакласні заходи
- Позашкільна освіта
- Початкова школа
- Правознавство
- Природознавство
- Профтехосвіта
- Психологія
- Робота з батьками
- Суспільствознавство
- Технології
- Українська література
- Українська мова
- Фахова передвища освіта
- Фізика
- Фізична культура
- Форум педагогічних ідей
- Хімія
- Художня культура
-
Презентація “Поняття про дієтичне харчування, дієтичні продукти, специфічна дія продуктів та страв. Характеристика основних дієт”
Профтехосвіта
332
-
Методична розробка "Інструкційні карти". Виконання базових модельних зачісок. Виконання різних елементів зачісок (буклі). Виконання різних елементів зачісок (валик)"
Профтехосвіта
249
-
Методична розробка "Бісквітний бум"
Профтехосвіта
294
-
Презентація "Технологія приготування солодких супів"
Профтехосвіта
11 клас970
-
Презентація "Гігієнічна оцінка якості молока та молочних продуктів"
Профтехосвіта
11 клас1074
-
-
Стаття "Система роботи ЗП(ПТ)О щодо вивчення досвіду роботи майстрів виробничого навчання"
Профтехосвіта
11 клас381
-
Презентація "Леговані сталі"
Профтехосвіта
11 клас692
-
Розробка уроку "Технологія приготування борщів, їх види та особливості, вимоги до якості, відпуск"
Профтехосвіта
11 клас866
-
Презентація "Гідроізоляційні матеріали"
Профтехосвіта
11 клас497
-
-
Розробка уроку "Матеріали для опорядження поверхонь сухою штукатуркою"
Профтехосвіта
11 клас506
-
Методична розробка "Напівфабрикати з яловичини"
Профтехосвіта
11 клас751
-
Презентація "Автотрансформатор"
Профтехосвіта
573
-
Презентація "Система живлення Common Rail"
Профтехосвіта
11 клас1013
-
-
Презентація "Приготування банкетних закусок, веріни, амюз-буши, канапе"
Профтехосвіта
11 клас590
-
Презентація "Система живлення дизеля повітрям"
Профтехосвіта
11 клас894
-
Презентація “Технологія приготування страв із субпродуктів. Вихід, підбір гарнірів, соусів, відпуск, вимоги до якості”
Профтехосвіта
10 клас1793
-
Розробка уроку "Біоніка. Методи архітектурного проектування"
Профтехосвіта
718
-
-
Розробка проєкту "Хліб – це скарб, найбільший на землі!"
Профтехосвіта
11 клас738
-
Розробка заняття "Штукатурні роботи "Технологічний процес оштукатурювання дверних косяків сумішшю НР Старт"
Профтехосвіта
10 клас598
-
Розробка заходу "Посвята першокурсників у кухарі"
Профтехосвіта
11 клас819