- Всі категорії
- Адміністрування школи
- Англійська мова
- Антикорупційне виховання
- Астрономія
- Біологія
- Вибір редакції
- Виховання
- Вища освіта
- Всесвітня історія
- Географія
- Громадянська освіта
- Дошкільна освіта
- Екологія
- Економіка
- Етика
- Зарубіжна література
- Захист України
- Іноземні мови
- Інтегровані уроки
- Інформатика
- Історія України
- Креслення
- Математика
- Методика та технологія
- Мистецтво
- Мови нацменшин
- Музика
- Образотворче мистецтво
- Освіта дітей з ООП
- Основи здоров'я
- Позакласні заходи
- Позашкільна освіта
- Початкова школа
- Правознавство
- Природознавство
- Профтехосвіта
- Психологія
- Робота з батьками
- Суспільствознавство
- Технології
- Українська література
- Українська мова
- Фахова передвища освіта
- Фізика
- Фізична культура
- Форум педагогічних ідей
- Хімія
- Художня культура
-
Збірник технологічних карток страв
Профтехосвіта
17467
-
Розробка заняття "Приготування натуральної січеної маси з м’яса" з виробничого навчання
Профтехосвіта
1937
-
Розробка уроку "Технологія приготування холодних супів, відпуск, вимоги до якості"
Профтехосвіта
1072
-
Методична розробка уроку виробничого навчання "Виконання спіральних локонів"
Профтехосвіта
840
-
Розробка уроку "Універсальні кухонні машини"
Профтехосвіта
1116
-
-
Методична розробка "Робочий зошит для лабораторно-практичних робіт з предмета "Товарознавство непродовольчих товарів"
Профтехосвіта
11 клас1354
-
Методична розробка "Робочий зошит з бухгалтерського обліку"
Профтехосвіта
784
-
Розробка уроку "Ознайомлення з обладнанням поста для напівавтоматичного зварювання в середовищі захисного вуглекислого газу"
Профтехосвіта
852
-
Розробка уроку "Монтаж водомірного вузла з використанням крильчатих водомірів"
Профтехосвіта
150
-
-
Розробка заходу "Що ми знаємо про автомобіль?"
Профтехосвіта
11 клас383
-
Розробка заходу "Хто найрозумніший"
Профтехосвіта
11 клас486
-
Методична розробка "Технологія приготування прісного тіста та виробів з нього"
Профтехосвіта
1162
-
Методична розробка "Технологія приготування страв зі смажених овочів"
Профтехосвіта
893
-
-
Методична розробка "Використання інноваційних підходів до техніки декорування кондитерських виробів"
Профтехосвіта
11 клас623
-
Розробка уроку "Технологія приготування солянок"
Профтехосвіта
572
-
Презентація "Приготування коктейлів та сучасних закусок до них"
Профтехосвіта
11 клас705
-
Розробка уроку "Технологія приготування масляного бісквіту та виробів з нього"
Профтехосвіта
1040
-
-
Розробка уроку "Підбір, встановлення та кріплення свердел у свердлувальних патронах і пінолі задньої бабки. Центрування"
Профтехосвіта
1859
-
Розробка уроку виробничого навчання "Приготування каш різної консистенсії: розсипчастих, в’язких, рідких"
Профтехосвіта
1338
-
Методична розробка "Технологія приготування, вимоги до якості желе. Прикраси з желе"
Профтехосвіта
47