- Всі категорії
- Адміністрування школи
- Англійська мова
- Антикорупційне виховання
- Астрономія
- Біологія
- Вибір редакції
- Виховання
- Вища освіта
- Всесвітня історія
- Географія
- Громадянська освіта
- Дошкільна освіта
- Екологія
- Економіка
- Етика
- Зарубіжна література
- Захист України
- Іноземні мови
- Інтегровані уроки
- Інформатика
- Історія України
- Креслення
- Математика
- Методика та технологія
- Мистецтво
- Мови нацменшин
- Музика
- Образотворче мистецтво
- Освіта дітей з ООП
- Основи здоров'я
- Позакласні заходи
- Позашкільна освіта
- Початкова школа
- Правознавство
- Природознавство
- Профтехосвіта
- Психологія
- Робота з батьками
- Суспільствознавство
- Технології
- Українська література
- Українська мова
- Фахова передвища освіта
- Фізика
- Фізична культура
- Форум педагогічних ідей
- Хімія
- Художня культура
-
Презентація "Використання QR-технологій в освітньому процесі"
Профтехосвіта
717
-
Методична розробка "Приготування страв з гідробіонтів"
Профтехосвіта
1059
-
Сценарій заходу "Приготування бездріжових видів тіста та виробів з нього"
Профтехосвіта
678
-
Розробка уроку "Технологія приготування холодних супів, відпуск, вимоги до якості"
Профтехосвіта
1278
-
Сценарій заходу "Хто любить солодощі, той любить життя…"
Профтехосвіта
720
-
-
Розробка уроку "Електропобутові товари: пральні машини"
Профтехосвіта
718
-
Розробка уроку "Укладання на бігуді довгого волосся"
Профтехосвіта
703
-
Методична розробка уроку виробничого навчання "Виконання спіральних локонів"
Профтехосвіта
1078
-
Тестові завдання "Онлайн-олімпіада з англійської мови для ІІ курсу"
Профтехосвіта
11 клас781
-
-
Тестові завдання "Онлайн-олімпіада з англійської мови для І курсу"
Профтехосвіта
519
-
Розробка уроку “Приготування бутербродів з інноваційними елементами оформлення”
Профтехосвіта
1047
-
Стаття "Українська кухня – традиції та сучасність. Нове шкільне харчування"
Профтехосвіта
696
-
Методична розробка "Підготовка робочого місця шліфувальника до роботи. Шліфування
поверхонь на плоскошліфувальному верстаті"
Профтехосвіта
551
-
-
Презентація "Приготування коктейлів та сучасних закусок до них"
Профтехосвіта
11 клас855
-
Презентація "Приготування закусок з сиру та яєць"
Профтехосвіта
11 клас1699
-
Презентація "Балони для стиснених і розчинених газів"
Профтехосвіта
893
-
Розробка проєкту "Еволюція зачіски"
Профтехосвіта
11 клас722
-
-
Розробка онлайн-уроку "Освітлюючі барвники"
Профтехосвіта
11 клас683
-
Методична розробка "Принципи дизайну зачісок"
Профтехосвіта
11 клас745
-
Стаття "Психологічні аспекти педагогічної взаємодії в освітньому процесі"
Профтехосвіта
707