- Всі категорії
- Адміністрування школи
- Англійська мова
- Антикорупційне виховання
- Астрономія
- Біологія
- Вибір редакції
- Виховання
- Вища освіта
- Всесвітня історія
- Географія
- Громадянська освіта
- Дошкільна освіта
- Екологія
- Економіка
- Етика
- Зарубіжна література
- Захист України
- Іноземні мови
- Інтегровані уроки
- Інформатика
- Історія України
- Креслення
- Математика
- Методика та технологія
- Мистецтво
- Мови нацменшин
- Музика
- Образотворче мистецтво
- Освіта дітей з ООП
- Основи здоров'я
- Позакласні заходи
- Позашкільна освіта
- Початкова школа
- Правознавство
- Природознавство
- Профтехосвіта
- Психологія
- Робота з батьками
- Суспільствознавство
- Технології
- Українська література
- Українська мова
- Фахова передвища освіта
- Фізика
- Фізична культура
- Форум педагогічних ідей
- Хімія
- Художня культура
-
Стаття "Формування загальнопрофесійних компетенцій перукарів через запровадження сучасних методів навчання"
Профтехосвіта
11 клас798
-
Конспект уроку "Джерела струму: акумуляторні батареї, генератори, стартери"
Профтехосвіта
11 клас532
-
Методична розробка "Заробітна плата як дохід найманого працівника"
Профтехосвіта
623
-
Розробка уроку "Мурування цегляних стовпчиків під лаги підлоги"
Профтехосвіта
11 клас696
-
Методична розробка "Видатні художники сучасності"
Профтехосвіта
883
-
-
Методична розробка і тестові завдання "Технологія штукатурних робіт"
Профтехосвіта
923
-
Розробка уроку "Будова та хімічний склад, харчова цінність зерна хлібних злаків. Крупи: види, асортимент"
Профтехосвіта
1022
-
Методична розробка "Порядок проведення навчання з питань охорони праці та оформлення журналів реєстрації різних видів інструктажів"
Профтехосвіта
555
-
Методична розробка "Цикл уроків "Кладка за однорядною системою перев'язування швів"
Профтехосвіта
687
-
-
Стаття "Самоосвіта як провідна форма удосконалення професійної компетентності педагогічних працівників"
Профтехосвіта
1082
-
Розробка уроку "Приготування супів молочних з крупою, макаронними виробами. Вимоги до якості. Відпуск"
Профтехосвіта
933
-
Розробка уроку "Приготування яєць смажених. Вимоги до якості. Відпуск. Закріплення навичок з теми"
Профтехосвіта
943
-
Методична розробка "Принципи лікувального і лікувально-профілактичного харчування"
Профтехосвіта
697
-
-
Розробка проєкту "Українська кухня - традиції та сучасність.Страви з гарбуза"
Профтехосвіта
11 клас825
-
Розробка уроку "Основи проведення бракеражу виробів"
Профтехосвіта
520
-
Методична розробка "Основні напрямки виховання майбутніх кваліфікованих робітників"
Профтехосвіта
10 клас593
-
Розробка уроку"Приготування страв з продуктів моря"
Профтехосвіта
10 клас1023
-
-
Методична розробка "Масляна: подорож країнами світу"
Профтехосвіта
10 клас700
-
Розробка заходу "Кухня - це мистецтво"
Профтехосвіта
11 клас849
-
Розробка проєкту "Хімія в моїй професії"
Профтехосвіта
10 клас861