- Всі категорії
- Адміністрування школи
- Англійська мова
- Антикорупційне виховання
- Астрономія
- Біологія
- Вибір редакції
- Виховання
- Вища освіта
- Всесвітня історія
- Географія
- Громадянська освіта
- Дошкільна освіта
- Екологія
- Економіка
- Етика
- Зарубіжна література
- Захист України
- Іноземні мови
- Інтегровані уроки
- Інформатика
- Історія України
- Креслення
- Математика
- Методика та технологія
- Мистецтво
- Мови нацменшин
- Музика
- Образотворче мистецтво
- Освіта дітей з ООП
- Основи здоров'я
- Позакласні заходи
- Позашкільна освіта
- Початкова школа
- Правознавство
- Природознавство
- Профтехосвіта
- Психологія
- Робота з батьками
- Суспільствознавство
- Технології
- Українська література
- Українська мова
- Фахова передвища освіта
- Фізика
- Фізична культура
- Форум педагогічних ідей
- Хімія
- Художня культура
-
Використання первинних засобів захисту під час гасіння пожеж
Профтехосвіта
831
-
Обробка верхнього зрізу жіночих штанів
Профтехосвіта
997
-
Накидання штукатурного розчину вручну кельмою з сокола на стіну
Профтехосвіта
1099
-
Розробка уроку "Приготування великошматкових напівфабрикатів з яловичини, свинини" Профтехосвіта
1234 -
Презентація "Загальні відомості про інтернет" Профтехосвіта
1598 -
-
Стаття "Самоізоляція – замовник дистанційної освіти з підготовки кваліфікованих робітників" Профтехосвіта
1044 -
Зустріч зі спеціалістом до Дня енергетика
Профтехосвіта
854
-
Стаття "Аспекти професійного розвитку майстра виробничого навчання" Профтехосвіта
1056 -
Яскраві барви життя за професією "Маляр" Профтехосвіта
1142 -
-
Приготування десертів із цитрусових зі збитими вершками, желе багатошарового, мусів, кремів Профтехосвіта
1230 -
Бібліотечний урок-тренінг "Ораторське мистецтво" Профтехосвіта
855 -
Методична розробка уроку "Приготування страв із смажених овочів"
Профтехосвіта
2534
-
"Організація дієтичного харчування" Профтехосвіта
947 -
-
Збірник тестових завдань з виробничого навчання Профтехосвіта
1601 -
Знайомтесь: це крафіни! Оригінальний американський гібрид мафінів і круасанів. Профтехосвіта
949 -
Розробка уроку "Приготування бісквітних тортів"
Профтехосвіта
1420
-
Стаття "Тренди ресторанного бізнесу 2020"
Профтехосвіта
1016
-
-
Презентація "Особливості приготування і подавання солянок"
Профтехосвіта
1469
-
Розробка уроку "Приготування прісного тіста та формування з нього виробів: вареників, пельменів" Профтехосвіта
1661 -
Стаття "Упровадження інноваційних педагогічних технологій – запорука підготовки кваліфікованих робітників" Профтехосвіта
1073