- Всі категорії
- Адміністрування школи
- Англійська мова
- Антикорупційне виховання
- Астрономія
- Біологія
- Вибір редакції
- Виховання
- Вища освіта
- Всесвітня історія
- Географія
- Громадянська освіта
- Дошкільна освіта
- Екологія
- Економіка
- Етика
- Зарубіжна література
- Захист України
- Іноземні мови
- Інтегровані уроки
- Інформатика
- Історія України
- Креслення
- Математика
- Методика та технологія
- Мистецтво
- Мови нацменшин
- Музика
- Образотворче мистецтво
- Освіта дітей з ООП
- Основи здоров'я
- Позакласні заходи
- Позашкільна освіта
- Початкова школа
- Правознавство
- Природознавство
- Профтехосвіта
- Психологія
- Робота з батьками
- Суспільствознавство
- Технології
- Українська література
- Українська мова
- Фахова передвища освіта
- Фізика
- Фізична культура
- Форум педагогічних ідей
- Хімія
- Художня культура
-
"Приготування бісквітного напівфабрикату"
Профтехосвіта
983
-
Конспект уроку "Основні фактори вибору та конструкційні особливості модулів оперативної пам’яті" Профтехосвіта
11 клас968 -
Використання новітніх технологій під час проведення уроків виробничого навчання Профтехосвіта
1915 -
Ми обираємо професію чи професія обирає нас?
Профтехосвіта
994
-
Розробка уроку "Накидання розчину на поверхню стін ковшем Шаульського з ящика" Профтехосвіта
1464 -
-
Розробка інтегрованого уроку "Регіональні холодні страви і закуски" Профтехосвіта
1007 -
Розробка уроку виробничого навчання "Приготування каш різної консистенсії: розсипчастих, в’язких, рідких" Профтехосвіта
1922 -
Стаття "Формування рівня професійної компетентності майбутніх фахівців сфери ресторанного господарства" Профтехосвіта
1125 -
Приготування страв з смажених овочів
Профтехосвіта
740
-
-
Збірник інструкційно-технологічних карт "Приготування вареників" Профтехосвіта
2105 -
Розв’язування задач з теми "Тіла обертання" Профтехосвіта
1302 -
"Площа бічної та повної поверхонь призми" Профтехосвіта
796 -
План-конспект уроку "Приготування локшини домашньої та галушок"
Профтехосвіта
1098
-
-
Вплив ринку праці на реформування управління професійно-технічною підготовкою фахівців у межах ступеневої освіти Профтехосвіта
879 -
Розробка уроку виробничого навчання "Приготування гарячих закусок із птиці: рулети курячі з різними начинками, відпуск, вимоги до якості" Профтехосвіта
948 -
Розробка уроку виробничого навчання з професії "Різьбяр по дереву та бересту" на тему "Вибирання фону" Профтехосвіта
868 -
Технологія приготування бісквітних мусових тістечок із дзеркальною глазур’ю Профтехосвіта
1356 -
-
"Приготування страв у присутності відвідувачів. Сирна тарілка. Фондю" Профтехосвіта
973 -
Конспект уроку "Приготування солодких гарячих страв. Опрацювання лексики з теми "Страви з овочів та фруктів" Профтехосвіта
1322 -
Розробка уроку "Характеристика порцелянового і фаянсового посуду" Профтехосвіта
1160