- Всі категорії
- Адміністрування школи
- Англійська мова
- Антикорупційне виховання
- Астрономія
- Біологія
- Вибір редакції
- Виховання
- Вища освіта
- Всесвітня історія
- Географія
- Громадянська освіта
- Дошкільна освіта
- Екологія
- Економіка
- Етика
- Зарубіжна література
- Захист України
- Іноземні мови
- Інтегровані уроки
- Інформатика
- Історія України
- Креслення
- Математика
- Методика та технологія
- Мистецтво
- Мови нацменшин
- Музика
- Образотворче мистецтво
- Освіта дітей з ООП
- Основи здоров'я
- Позакласні заходи
- Позашкільна освіта
- Початкова школа
- Правознавство
- Природознавство
- Профтехосвіта
- Психологія
- Робота з батьками
- Суспільствознавство
- Технології
- Українська література
- Українська мова
- Фахова передвища освіта
- Фізика
- Фізична культура
- Форум педагогічних ідей
- Хімія
- Художня культура
-
"Приготування страв у присутності відвідувачів. Сирна тарілка. Фондю"
Профтехосвіта
830
-
Конспект уроку "Приготування солодких гарячих страв. Опрацювання лексики з теми "Страви з овочів та фруктів"
Профтехосвіта
1175
-
Розробка уроку "Характеристика порцелянового і фаянсового посуду"
Профтехосвіта
1009
-
Розробка уроку фізичної культури "Професійно-прикладна підготовка для професій соціальної сфери"
Профтехосвіта
11 клас648
-
Впровадження особистісно зорієнтованих технологій у закладах професійної (професійно-технічної) освіти
Профтехосвіта
635
-
-
Урок виробничого навчання "Організація робочого місця секретаря. Безпека праці"
Профтехосвіта
1054
-
Контрольна робота з предмета "Основи медичних знань" для закладів фахової передвищої освіти
Профтехосвіта
1006
-
Квест для учнів з вадами слуху за професією "Штукатур"
Профтехосвіта
562
-
Стаття "Нетрадиційні форми засідань методичних (циклових) об’єднань педагогічних працівників ПТНЗ"
Профтехосвіта
817
-
-
"Страви, рекомендовані до кваліфікаційного екзамену з предмета "Технологія приготування їжі з основами товарознавства"
Профтехосвіта
1738
-
Методична розробка уроку "Технологія приготування та відпуск желе. Вимоги до якості"
Профтехосвіта
1568
-
"Технологія приготування гарячих страв з риби"
Профтехосвіта
1824
-
"Приготування страв лікувально-профілактичного харчування"
Профтехосвіта
971
-
-
"Технологія монтажу та декорування каміна-муляжу"
Профтехосвіта
642
-
"Застосування методів і прийомів ТО ходової частини автомобіля"
Профтехосвіта
639
-
Конспект заняття"Застосування методів і прийомів ТО ходової частини автомобіля"
Профтехосвіта
838
-
Стаття "ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ МОТИВАЦІЇ ДО НАВЧАННЯ УЧНІВ ПТНЗ З МЕТОЮ ФОРМУВАННЯ І РОЗВИТКУ КОНКУРЕНТОЗДАТНОГО ФАХІВЦЯ"
Профтехосвіта
791
-
-
Методична розробка уроку "Технологія монтажу архітектурних елементів (молдингів)"
Профтехосвіта
602
-
Методична розробка майстер-класу на тему: "Виготовлення тротуарної плитки методом вібролиття"
Профтехосвіта
619
-
Методичний посібник з англійської мови за професійним напрямом "Різьбяр по дереву та бересті"
Профтехосвіта
644