- Всі категорії
- Адміністрування школи
- Англійська мова
- Антикорупційне виховання
- Астрономія
- Біологія
- Вибір редакції
- Виховання
- Вища освіта
- Всесвітня історія
- Географія
- Громадянська освіта
- Дошкільна освіта
- Екологія
- Економіка
- Етика
- Зарубіжна література
- Захист України
- Іноземні мови
- Інтегровані уроки
- Інформатика
- Історія України
- Креслення
- Математика
- Методика та технологія
- Мистецтво
- Мови нацменшин
- Музика
- Образотворче мистецтво
- Освіта дітей з ООП
- Основи здоров'я
- Позакласні заходи
- Позашкільна освіта
- Початкова школа
- Правознавство
- Природознавство
- Профтехосвіта
- Психологія
- Робота з батьками
- Суспільствознавство
- Технології
- Українська література
- Українська мова
- Фахова передвища освіта
- Фізика
- Фізична культура
- Форум педагогічних ідей
- Хімія
- Художня культура
-
Стаття "Формування рівня професійної компетентності майбутніх фахівців сфери ресторанного господарства" Профтехосвіта
938 -
Приготування страв з смажених овочів
Профтехосвіта
651
-
Збірник інструкційно-технологічних карт "Приготування вареників" Профтехосвіта
1938 -
Розв’язування задач з теми "Тіла обертання" Профтехосвіта
1206 -
"Площа бічної та повної поверхонь призми" Профтехосвіта
702 -
-
План-конспект уроку "Приготування локшини домашньої та галушок"
Профтехосвіта
1003
-
Вплив ринку праці на реформування управління професійно-технічною підготовкою фахівців у межах ступеневої освіти Профтехосвіта
769 -
Розробка уроку виробничого навчання "Приготування гарячих закусок із птиці: рулети курячі з різними начинками, відпуск, вимоги до якості" Профтехосвіта
827 -
Розробка уроку виробничого навчання з професії "Різьбяр по дереву та бересту" на тему "Вибирання фону" Профтехосвіта
764 -
-
Технологія приготування бісквітних мусових тістечок із дзеркальною глазур’ю Профтехосвіта
1254 -
"Приготування страв у присутності відвідувачів. Сирна тарілка. Фондю" Профтехосвіта
886 -
Конспект уроку "Приготування солодких гарячих страв. Опрацювання лексики з теми "Страви з овочів та фруктів" Профтехосвіта
1235 -
Розробка уроку "Характеристика порцелянового і фаянсового посуду" Профтехосвіта
1059 -
-
Розробка уроку фізичної культури "Професійно-прикладна підготовка для професій соціальної сфери" Профтехосвіта
11 клас694 -
Впровадження особистісно зорієнтованих технологій у закладах професійної (професійно-технічної) освіти Профтехосвіта
687 -
Урок виробничого навчання "Організація робочого місця секретаря. Безпека праці"
Профтехосвіта
1186
-
Контрольна робота з предмета "Основи медичних знань" для закладів фахової передвищої освіти
Профтехосвіта
1065
-
-
Квест для учнів з вадами слуху за професією "Штукатур" Профтехосвіта
618 -
Стаття "Нетрадиційні форми засідань методичних (циклових) об’єднань педагогічних працівників ПТНЗ" Профтехосвіта
878 -
"Страви, рекомендовані до кваліфікаційного екзамену з предмета "Технологія приготування їжі з основами товарознавства" Профтехосвіта
1843