- Всі категорії
- Адміністрування школи
- Англійська мова
- Антикорупційне виховання
- Астрономія
- Біологія
- Вибір редакції
- Виховання
- Вища освіта
- Всесвітня історія
- Географія
- Громадянська освіта
- Дошкільна освіта
- Екологія
- Економіка
- Етика
- Зарубіжна література
- Захист України
- Іноземні мови
- Інтегровані уроки
- Інформатика
- Історія України
- Креслення
- Математика
- Методика та технологія
- Мистецтво
- Мови нацменшин
- Музика
- Образотворче мистецтво
- Освіта дітей з ООП
- Основи здоров'я
- Позакласні заходи
- Позашкільна освіта
- Початкова школа
- Правознавство
- Природознавство
- Профтехосвіта
- Психологія
- Робота з батьками
- Суспільствознавство
- Технології
- Українська література
- Українська мова
- Фахова передвища освіта
- Фізика
- Фізична культура
- Форум педагогічних ідей
- Хімія
- Художня культура
-
Розробка заняття "Будова та хімічний склад яєць" з курсу "Технологія приготування їжі з основами товарознавства"
Профтехосвіта
766
-
Розробка заняття "Несправності та роботи під час технічного обслуговування кривошипно-шатунного механізму"
Профтехосвіта
721
-
Розробка заняття "Харчові отруєння немікробного походження та їх профілактика" з курсу "Гігієна та санітарія виробництва"
Профтехосвіта
869
-
Розробка заняття "Натуральні волокна тваринного походження. Вовна" з матеріалознавства
Профтехосвіта
765
-
Розробка заняття "Приготування національних страв із прісного тіста з начинкою"
Профтехосвіта
564
-
-
Розробка заходу "Найкращий знавець кулінарії"
Профтехосвіта
869
-
Розробка заходу "50/50"
Профтехосвіта
684
-
Методична розробка "STEM-навчання як освітній ресурс XXI століття"
Профтехосвіта
789
-
Методична розробка "Самоосвіта викладача як форма вдосконалення професійної компетентності"
Профтехосвіта
580
-
-
Методична розробка "Кулінарні шедеври Шосткинщини"
Профтехосвіта
719
-
Розробка заняття "Приготування страв з яєць" з виробничого навчання
Профтехосвіта
1289
-
Розробка заняття "Устаткування для смаження їжі. Електрічні грилі" з курсу "Устаткування підприємств харчування"
Профтехосвіта
1007
-
Розробка заняття "Приготування овочевих страв і гарнірів відомих закладів ресторанного бізнесу" з виробничого навчання
Профтехосвіта
652
-
-
Розробка заняття "Заправні перші страви. Приготування борщів" з виробничого навчання
Профтехосвіта
1022
-
Методична розробка з виробничого навчання за професією "Офіціант"
Профтехосвіта
1695
-
Розробка заняття "Порядок складання звіту" з курсу "Техніка обчислень, облік і звітність"
Профтехосвіта
743
-
Розробка заняття "Обличкування стін плитними матеріалами на металевому каркасі" з курсу "Технологія монтажу гіпсокартонних конструкцій"
Профтехосвіта
729
-
-
Розробка заняття "Технологія приготування смажених страв з овочів"
Профтехосвіта
684
-
Розробка заняття "Технологічна послідовність обробки кишені з відрізним бочком" з курсу "Технологія виготовлення одягу"
Профтехосвіта
629
-
Розробка заняття "Вироблення навичок професійного етикету. Одяг ділової людини, манери поведінки" з виробничого навчання
Профтехосвіта
884