- Всі категорії
- Адміністрування школи
- Англійська мова
- Антикорупційне виховання
- Астрономія
- Біологія
- Вибір редакції
- Виховання
- Вища освіта
- Всесвітня історія
- Географія
- Громадянська освіта
- Дошкільна освіта
- Екологія
- Економіка
- Етика
- Зарубіжна література
- Захист України
- Іноземні мови
- Інтегровані уроки
- Інформатика
- Історія України
- Креслення
- Математика
- Методика та технологія
- Мистецтво
- Мови нацменшин
- Музика
- Образотворче мистецтво
- Освіта дітей з ООП
- Основи здоров'я
- Позакласні заходи
- Позашкільна освіта
- Початкова школа
- Правознавство
- Природознавство
- Профтехосвіта
- Психологія
- Робота з батьками
- Суспільствознавство
- Технології
- Українська література
- Українська мова
- Фахова передвища освіта
- Фізика
- Фізична культура
- Форум педагогічних ідей
- Хімія
- Художня культура
-
Розробка заняття "Хімічна завивка" з перукарської справи
Профтехосвіта
788
-
Розробка заняття "Механічна кулінарна обробка риби з лускою" з виробничого навчання Профтехосвіта
1255 -
Методична розробка "Рідкі шпалери – сучасне декоративне оздоблення поверхонь"
Профтехосвіта
851
-
Розробка заходу "Нумо, хлопці-штукатури!"
Профтехосвіта
815
-
Розробка заняття "Горіння речовин і способи його припинення" з охорони праці Профтехосвіта
817 -
-
Розробка заняття "Методи настилання підлоги керамічною плиткою" Профтехосвіта
1164 -
Розробка заняття "Лакування дверного полотна матеріалами VIDARON" з курсу "Технологія малярних робіт"
Профтехосвіта
681
-
Розробка заняття "Обштукатурення зовнішніх та внутрішніх укосів" з виробничого навчання Профтехосвіта
847 -
Розробка заняття "Ескізний проект одноквартирного житлового будинку в ПК ArchiCAD" Профтехосвіта
848 -
-
Методична розробка "Дозволи на приймання та відправлення поїздів" Профтехосвіта
812 -
Розробка заняття "Будова та хімічний склад яєць" з курсу "Технологія приготування їжі з основами товарознавства" Профтехосвіта
881 -
Розробка заняття "Несправності та роботи під час технічного обслуговування кривошипно-шатунного механізму" Профтехосвіта
840 -
Розробка заняття "Харчові отруєння немікробного походження та їх профілактика" з курсу "Гігієна та санітарія виробництва" Профтехосвіта
971 -
-
Розробка заняття "Натуральні волокна тваринного походження. Вовна" з матеріалознавства Профтехосвіта
938 -
Розробка заняття "Приготування національних страв із прісного тіста з начинкою" Профтехосвіта
655 -
Розробка заходу "Найкращий знавець кулінарії" Профтехосвіта
981 -
Розробка заходу "50/50"
Профтехосвіта
783
-
-
Методична розробка "STEM-навчання як освітній ресурс XXI століття" Профтехосвіта
885 -
Методична розробка "Самоосвіта викладача як форма вдосконалення професійної компетентності"
Профтехосвіта
681
-
Методична розробка "Кулінарні шедеври Шосткинщини" Профтехосвіта
824