- Всі категорії
- Адміністрування школи
- Англійська мова
- Антикорупційне виховання
- Астрономія
- Біологія
- Вибір редакції
- Виховання
- Вища освіта
- Всесвітня історія
- Географія
- Громадянська освіта
- Дошкільна освіта
- Екологія
- Економіка
- Етика
- Зарубіжна література
- Захист України
- Іноземні мови
- Інтегровані уроки
- Інформатика
- Історія України
- Креслення
- Математика
- Методика та технологія
- Мистецтво
- Мови нацменшин
- Музика
- Образотворче мистецтво
- Освіта дітей з ООП
- Основи здоров'я
- Позакласні заходи
- Позашкільна освіта
- Початкова школа
- Правознавство
- Природознавство
- Профтехосвіта
- Психологія
- Робота з батьками
- Суспільствознавство
- Технології
- Українська література
- Українська мова
- Фахова передвища освіта
- Фізика
- Фізична культура
- Форум педагогічних ідей
- Хімія
- Художня культура
-
Методична розробка "Самоосвіта викладача як форма вдосконалення професійної компетентності"
Профтехосвіта
704
-
Методична розробка "Кулінарні шедеври Шосткинщини" Профтехосвіта
843 -
Розробка заняття "Приготування страв з яєць" з виробничого навчання
Профтехосвіта
1451
-
Розробка заняття "Устаткування для смаження їжі. Електрічні грилі" з курсу "Устаткування підприємств харчування"
Профтехосвіта
1137
-
Розробка заняття "Приготування овочевих страв і гарнірів відомих закладів ресторанного бізнесу" з виробничого навчання Профтехосвіта
768 -
-
Розробка заняття "Заправні перші страви. Приготування борщів" з виробничого навчання Профтехосвіта
1146 -
Методична розробка з виробничого навчання за професією "Офіціант" Профтехосвіта
1893 -
Розробка заняття "Порядок складання звіту" з курсу "Техніка обчислень, облік і звітність"
Профтехосвіта
846
-
Розробка заняття "Обличкування стін плитними матеріалами на металевому каркасі" з курсу "Технологія монтажу гіпсокартонних конструкцій" Профтехосвіта
866 -
-
Розробка заняття "Технологія приготування смажених страв з овочів" Профтехосвіта
789 -
Розробка заняття "Технологічна послідовність обробки кишені з відрізним бочком" з курсу "Технологія виготовлення одягу"
Профтехосвіта
789
-
Розробка заняття "Інструктаж з охорони праці. Виконання гарячої завивки локонів методом "угору" з перукарської справи
Профтехосвіта
831
-
Розробка заняття "Технологічна послідовність виконання жіночої стрижки "Каскад" з перукарської справи
Профтехосвіта
1123
-
-
Розробка уроку "Правові та організаційні основи охорони праці" з охорони праці
Профтехосвіта
1245
-
Розробка заняття "Виконання гарячої завивки з використанням прогресивних інструментів (щипці-праска)" з перукарської справи
Профтехосвіта
1317
-
Розробка заняття "Превентори" з курсу "Бурове устаткування" Профтехосвіта
718 -
Розробка заняття "Приготування котлетної маси з м’яса і напівфабрикатів з неї"
Профтехосвіта
1014
-
-
Розробка заняття "Приготування оздоблювальних напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів" Профтехосвіта
1161 -
Розробка заняття "Технологія приготування бутербродів" з курсу "Технологія приготування їжі"
Профтехосвіта
854
-
Розробка заходу "Спритні кухарі" Профтехосвіта
1075