- Всі категорії
- Адміністрування школи
- Англійська мова
- Антикорупційне виховання
- Астрономія
- Біологія
- Вибір редакції
- Виховання
- Вища освіта
- Всесвітня історія
- Географія
- Громадянська освіта
- Дошкільна освіта
- Екологія
- Економіка
- Етика
- Зарубіжна література
- Захист України
- Іноземні мови
- Інтегровані уроки
- Інформатика
- Історія України
- Креслення
- Математика
- Методика та технологія
- Мистецтво
- Мови нацменшин
- Музика
- Образотворче мистецтво
- Освіта дітей з ООП
- Основи здоров'я
- Позакласні заходи
- Позашкільна освіта
- Початкова школа
- Правознавство
- Природознавство
- Профтехосвіта
- Психологія
- Робота з батьками
- Суспільствознавство
- Технології
- Українська література
- Українська мова
- Фахова передвища освіта
- Фізика
- Фізична культура
- Форум педагогічних ідей
- Хімія
- Художня культура
-
Розробка уроку "Технологія приготування та відпуск киселів різної консистенції з ягід, плодів, консервованих фруктів, молока. Вимоги до якості киселів"
Профтехосвіта
11 клас482
-
Розробка уроку "Технологія приготування салатів із варених овочів"
Профтехосвіта
11 клас697
-
Розробка уроку "Правила подачі (відпуску) натуральних плодів та ягід"
Профтехосвіта
11 клас703
-
Розробка уроку "Механічна кулінарна обробка морепродуктів"
Профтехосвіта
11 клас710
-
Розробка уроку "Технологія приготування та відпуск супів картопляних з крупою, бобовими, макаронними виробами"
Профтехосвіта
11 клас519
-
-
Презентація "Різновиди млинців"
Профтехосвіта
11 клас760
-
Тестові завдання "Технологія приготування страв з овочів"
Профтехосвіта
11 клас837
-
Тестові завдання "М’ясо, птиця, дичина, субпродукти: обробка, технологія приготування напівфабрикатів"
Профтехосвіта
11 клас662
-
Розробка уроку "М'ясні субпродукти: види, харчова цінність, класифікація, коротка характеристика, механічна кулінарна обробка"
Профтехосвіта
11 клас998
-
-
Розробка уроку "Характеристика, призначення та види столової білизни"
Профтехосвіта
11 клас449
-
Розробка уроку "Приготування та відпуск макаронів відварних"
Профтехосвіта
11 клас415
-
Розробка уроку "Приготування та відпуск бобових"
Профтехосвіта
11 клас384
-
Розробка уроку "Використання комп’ютерних програм для створення меню закладів ресторанного господарства"
Профтехосвіта
11 клас380
-
-
Презентація "Основи клінічної та біологічної смерті. Методи оживлення потерпілих"
Профтехосвіта
930
-
Розробка уроку "Леговані сталі"
Профтехосвіта
11 клас369
-
Розробка заняття "Основи гігієни та санітарії. Визначення видів хвороб по муляжах, плакатах, малюнках, фотографіях тощо"
Профтехосвіта
460
-
Розробка заняття "Солодка подорож Мафінів"
Профтехосвіта
11 клас458
-
-
Презентація "Плавучі футуристичні міста"
Профтехосвіта
11 клас435
-
Розробка заняття "Приготування булочок "Сінабон"
Профтехосвіта
11 клас508
-
Розробка уроку "Технологія приготування страв з відварних і припущених овочів"
Профтехосвіта
11 клас425