- Всі категорії
- Адміністрування школи
- Англійська мова
- Антикорупційне виховання
- Астрономія
- Біологія
- Вибір редакції
- Виховання
- Вища освіта
- Всесвітня історія
- Географія
- Громадянська освіта
- Дошкільна освіта
- Екологія
- Економіка
- Етика
- Зарубіжна література
- Захист України
- Іноземні мови
- Інтегровані уроки
- Інформатика
- Історія України
- Креслення
- Математика
- Методика та технологія
- Мистецтво
- Мови нацменшин
- Музика
- Образотворче мистецтво
- Освіта дітей з ООП
- Основи здоров'я
- Позакласні заходи
- Позашкільна освіта
- Початкова школа
- Правознавство
- Природознавство
- Профтехосвіта
- Психологія
- Робота з батьками
- Суспільствознавство
- Технології
- Українська література
- Українська мова
- Фахова передвища освіта
- Фізика
- Фізична культура
- Форум педагогічних ідей
- Хімія
- Художня культура
-
Презентація "Технологічні операції за допомогою текстового процесора"
Профтехосвіта
48
-
Презентація "Накази (розпорядження). Правила оформлення документів згідно з ДСТУ 4163:2020"
Профтехосвіта
60
-
Презентація "Складання та оформлення довідково-інформаційної документації"
Профтехосвіта
60
-
Презентація "Реалізація компетентнісного підходу в дистанційному навчанні: виклики та можливості для професійно-технічної освіти" Профтехосвіта
76 -
Презентація "Математична компетентність на уроках математики" Профтехосвіта
110 -
-
Презентація "Перерізи" Профтехосвіта
228 -
Презентація "Видатні архітектори України"
Профтехосвіта
131
-
Презентація "Київські мости" Профтехосвіта
138 -
Презентація "Видатні архітектори Києва"
Профтехосвіта
116
-
-
Презентація "Цікаво про іменник"
Профтехосвіта
318
-
Презентація "Все про числівник"
Профтехосвіта
310
-
Презентація "Дієслово у професійному мовленні кухаря"
Профтехосвіта
302
-
Презентація “Поняття про дієтичне харчування, дієтичні продукти, специфічна дія продуктів та страв. Характеристика основних дієт”
Профтехосвіта
591
-
-
Презентація "Машини для замішування тіста" Профтехосвіта
703 -
Презентація "Загальні правила варіння м'яса. Технологія приготування та відпуск м'яса вареного" Профтехосвіта
1271 -
Презентація "Технологія приготування страв з продуктів моря" Профтехосвіта
774 -
Презентація "Основи законодавства про захист прав споживачів"
Профтехосвіта
815
-
-
Презентація "Культурні та політичні права людини" Профтехосвіта
492 -
Презентація "Класифікація та ознаки деревообробного обладнання"
Профтехосвіта
11 клас416
-
Презентація "Підготовка стругального інструменту до роботи. Прийоми стругання"
Профтехосвіта
11 клас366