- Всі категорії
- Адміністрування школи
- Англійська мова
- Антикорупційне виховання
- Астрономія
- Біологія
- Вибір редакції
- Виховання
- Вища освіта
- Всесвітня історія
- Географія
- Громадянська освіта
- Дошкільна освіта
- Екологія
- Економіка
- Етика
- Зарубіжна література
- Захист України
- Іноземні мови
- Інтегровані уроки
- Інформатика
- Історія України
- Креслення
- Математика
- Методика та технологія
- Мистецтво
- Мови нацменшин
- Музика
- Образотворче мистецтво
- Освіта дітей з ООП
- Основи здоров'я
- Позакласні заходи
- Позашкільна освіта
- Початкова школа
- Правознавство
- Природознавство
- Профтехосвіта
- Психологія
- Робота з батьками
- Суспільствознавство
- Технології
- Українська література
- Українська мова
- Фахова передвища освіта
- Фізика
- Фізична культура
- Форум педагогічних ідей
- Хімія
- Художня культура
-
Розробка проєкту "Наслідки пожеж і торфовищ на Київщині"
Екологія
82
-
Розробка заняття "Стрес – це життя"
Позакласні заходи
244
-
Презентація "Стрес та тривога: як вберегти ментальне здоров'я?"
Психологія
449
-
Розробка уроку "Технологія приготування та відпуск супів картопляних з крупою, бобовими, макаронними виробами"
Профтехосвіта
11 клас108
-
Презентація "Міжнародний день птахів"
Біологія
308
-
-
Розробка уроку "Суспільно-політичне і соціально-економічне становище України у 2014-2022 рр."
Історія України
11 клас741
-
Презентація "Правила безпеки під час весняних канікул"
Виховання
262
-
Презентація "Основи електробезпеки"
Профтехосвіта
157
-
Розробка заняття "Класифікація електровимірювальних приладів"
Фахова передвища освіта
11 клас77
-
-
Презентація "Різновиди млинців"
Профтехосвіта
11 клас121
-
Тестові завдання "Технологія приготування страв з овочів"
Профтехосвіта
11 клас126
-
Тестові завдання "М’ясо, птиця, дичина, субпродукти: обробка, технологія приготування напівфабрикатів"
Профтехосвіта
11 клас107
-
Розробка уроку "М'ясні субпродукти: види, харчова цінність, класифікація, коротка характеристика, механічна кулінарна обробка"
Профтехосвіта
11 клас102
-
-
Розробка уроку "Характеристика, призначення та види столової білизни"
Профтехосвіта
11 клас84
-
Розробка заняття "Число Пі – число, що керує світом"
Позакласні заходи
230
-
Розробка уроку "Приготування та відпуск макаронів відварних"
Профтехосвіта
11 клас86
-
Розробка уроку "Приготування та відпуск бобових"
Профтехосвіта
11 клас82
-
-
Презентація "Біоценоз та його структура"
Біологія
11 клас156
-
Розробка заняття "Спирти: склад і будова молекул, формули, номенклатура, класифікація, властивості"
Хімія
11 клас135
-
Методична розробка "Збірник тестів та вправ для підготовки учнів до ЗНО, НМТ з математики. "Елементи комбінаторики, початки теорії ймовірностей та елементи математичної статистики"
Математика
11 клас298