- Всі категорії
- Адміністрування школи
- Англійська мова
- Антикорупційне виховання
- Астрономія
- Біологія
- Вибір редакції
- Виховання
- Вища освіта
- Всесвітня історія
- Географія
- Громадянська освіта
- Дошкільна освіта
- Екологія
- Економіка
- Етика
- Зарубіжна література
- Захист України
- Іноземні мови
- Інтегровані уроки
- Інформатика
- Історія України
- Креслення
- Математика
- Методика та технологія
- Мистецтво
- Мови нацменшин
- Музика
- Образотворче мистецтво
- Освіта дітей з ООП
- Основи здоров'я
- Позакласні заходи
- Позашкільна освіта
- Початкова школа
- Правознавство
- Природознавство
- Профтехосвіта
- Психологія
- Робота з батьками
- Суспільствознавство
- Технології
- Українська література
- Українська мова
- Фахова передвища освіта
- Фізика
- Фізична культура
- Форум педагогічних ідей
- Хімія
- Художня культура
-
Розробка уроку "Ознайомлення з електронними таблицями Microsoft Excel. Введення даних. Форматування комірок"
Профтехосвіта
10 клас395
-
Презентація "Капусняки. Технологія приготування, асортимент, вимоги до якості"
Профтехосвіта
528
-
Розробка заняття "Якісне харчування – запорука майбутнього України"
Профтехосвіта
356
-
Презентація "Основи електробезпеки"
Профтехосвіта
1032
-
Презентація "Основи клінічної та біологічної смерті. Методи оживлення потерпілих"
Профтехосвіта
927
-
-
Розробка заняття "Основи гігієни та санітарії. Визначення видів хвороб по муляжах, плакатах, малюнках, фотографіях тощо"
Профтехосвіта
455
-
Розробка уроку "Приготування смажених страв із сиру"
Профтехосвіта
661
-
Розробка проєкту "Наближаємо перемогу разом: українська символіка у виробах для потреб ЗСУ"
Профтехосвіта
715
-
Тестові завдання з технології приготування борошняних кондитерських виробів
Профтехосвіта
803
-
-
Презентація "Макаронні вироби: асортимент, харчова цінність, вимоги до якості, умови зберігання, використання"
Профтехосвіта
1264
-
Методична розробка "Правильне харчування – запорука міцного здоров'я та довголіття"
Профтехосвіта
513
-
Презентація "Автотрансформатор"
Профтехосвіта
671
-
Презентація “Технологія приготування страв із субпродуктів. Вихід, підбір гарнірів, соусів, відпуск, вимоги до якості”
Профтехосвіта
10 клас1948
-
-
Презентація "Українська традиційна кухня через призму народної творчості"
Профтехосвіта
10 клас1599
-
Презентація "Технологія приготування супів"
Профтехосвіта
10 клас1474
-
Розробка уроку "Технологія приготування солянки, асортимент. Вимоги до якості правила відпуску"
Профтехосвіта
10 клас1320
-
Розробка уроку "Біоніка. Методи архітектурного проектування"
Профтехосвіта
789
-
-
Розробка уроку "Виконання базової жіночої стрижки "Боб каре"
Профтехосвіта
10 клас752
-
Розробка уроку "Виконання базової жіночої стрижки "Сессун"
Профтехосвіта
10 клас524
-
Розробка уроку "Виконання базової жіночої стрижки "Градуйоване каре"
Профтехосвіта
10 клас778