- Всі категорії
- Адміністрування школи
- Англійська мова
- Антикорупційне виховання
- Астрономія
- Біологія
- Вибір редакції
- Виховання
- Вища освіта
- Всесвітня історія
- Географія
- Громадянська освіта
- Дошкільна освіта
- Екологія
- Економіка
- Етика
- Зарубіжна література
- Захист України
- Іноземні мови
- Інтегровані уроки
- Інформатика
- Історія України
- Креслення
- Математика
- Методика та технологія
- Мистецтво
- Мови нацменшин
- Музика
- Образотворче мистецтво
- Освіта дітей з ООП
- Основи здоров'я
- Позакласні заходи
- Позашкільна освіта
- Початкова школа
- Правознавство
- Природознавство
- Профтехосвіта
- Психологія
- Робота з батьками
- Суспільствознавство
- Технології
- Українська література
- Українська мова
- Фахова передвища освіта
- Фізика
- Фізична культура
- Форум педагогічних ідей
- Хімія
- Художня культура
-
Розробка уроку "Порядок розрахунку через РРО, комп’ютерно-каcoвi системи: РРО, POS-термінали та програму SkyService для автоматизації кафе та ресторанів"
Профтехосвіта
87
-
Розробка уроку "Ознайомлення з електронними таблицями Microsoft Excel. Введення даних. Форматування комірок"
Профтехосвіта
10 клас471
-
Презентація "Капусняки. Технологія приготування, асортимент, вимоги до якості"
Профтехосвіта
730
-
Розробка заняття "Якісне харчування – запорука майбутнього України"
Профтехосвіта
434
-
Презентація "Основи електробезпеки"
Профтехосвіта
1188
-
-
Презентація "Основи клінічної та біологічної смерті. Методи оживлення потерпілих"
Профтехосвіта
1088
-
Розробка заняття "Основи гігієни та санітарії. Визначення видів хвороб по муляжах, плакатах, малюнках, фотографіях тощо"
Профтехосвіта
522
-
Розробка уроку "Приготування смажених страв із сиру"
Профтехосвіта
769
-
Розробка проєкту "Наближаємо перемогу разом: українська символіка у виробах для потреб ЗСУ"
Профтехосвіта
791
-
-
Тестові завдання з технології приготування борошняних кондитерських виробів
Профтехосвіта
906
-
Презентація "Макаронні вироби: асортимент, харчова цінність, вимоги до якості, умови зберігання, використання"
Профтехосвіта
1380
-
Методична розробка "Правильне харчування – запорука міцного здоров'я та довголіття"
Профтехосвіта
596
-
Презентація "Автотрансформатор"
Профтехосвіта
796
-
-
Презентація “Технологія приготування страв із субпродуктів. Вихід, підбір гарнірів, соусів, відпуск, вимоги до якості”
Профтехосвіта
10 клас2193
-
Презентація "Українська традиційна кухня через призму народної творчості" Профтехосвіта
10 клас1794 -
Презентація "Технологія приготування супів"
Профтехосвіта
10 клас1654
-
Розробка уроку "Технологія приготування солянки, асортимент. Вимоги до якості правила відпуску"
Профтехосвіта
10 клас1466
-
-
Розробка уроку "Біоніка. Методи архітектурного проектування"
Профтехосвіта
856
-
Розробка уроку "Виконання базової жіночої стрижки "Боб каре"
Профтехосвіта
10 клас867
-
Розробка уроку "Виконання базової жіночої стрижки "Сессун"
Профтехосвіта
10 клас593