- Всі категорії
- Адміністрування школи
- Англійська мова
- Антикорупційне виховання
- Астрономія
- Біологія
- Вибір редакції
- Виховання
- Вища освіта
- Всесвітня історія
- Географія
- Громадянська освіта
- Дошкільна освіта
- Екологія
- Економіка
- Етика
- Зарубіжна література
- Захист України
- Іноземні мови
- Інтегровані уроки
- Інформатика
- Історія України
- Креслення
- Математика
- Методика та технологія
- Мистецтво
- Мови нацменшин
- Музика
- Образотворче мистецтво
- Освіта дітей з ООП
- Основи здоров'я
- Позакласні заходи
- Позашкільна освіта
- Початкова школа
- Правознавство
- Природознавство
- Профтехосвіта
- Психологія
- Робота з батьками
- Суспільствознавство
- Технології
- Українська література
- Українська мова
- Фахова передвища освіта
- Фізика
- Фізична культура
- Форум педагогічних ідей
- Хімія
- Художня культура
-
Методична розробка "Методика розроблення портфоліо педагога закладу професійної освіти"
Профтехосвіта
261
-
Розробка уроку "Створення та форматування електронних таблиць, заповнення їх даними"
Профтехосвіта
281
-
Розробка уроку "Кровотечі, види кровотеч. Надання невідкладної допомоги при кровотечах. Тампонування ран"
Профтехосвіта
299
-
Презентація "Перерізи" Профтехосвіта
447 -
Розробка уроку "Організація та техніка обслуговування в ЗРГ" Профтехосвіта
500 -
-
Презентація “Поняття про дієтичне харчування, дієтичні продукти, специфічна дія продуктів та страв. Характеристика основних дієт”
Профтехосвіта
838
-
Методична розробка "Інструкційні карти". Виконання базових модельних зачісок. Виконання різних елементів зачісок (буклі). Виконання різних елементів зачісок (валик)"
Профтехосвіта
551
-
Розробка уроку "Трактори. Класифікація та загальна будова тракторів"
Профтехосвіта
723
-
Методична розробка "Бісквітний бум"
Профтехосвіта
588
-
-
Розробка уроку "Складання серветок різними способами" Профтехосвіта
660 -
Презентація "Технологія приготування солодких супів"
Профтехосвіта
11 клас1631
-
Презентація "Складні форми нарізання овочів"
Профтехосвіта
11 клас1546
-
Розробка уроку "Використання комп’ютерних програм для створення меню закладів ресторанного господарства"
Профтехосвіта
11 клас561
-
-
Презентація "Гігієнічна оцінка якості молока та молочних продуктів"
Профтехосвіта
11 клас1524
-
Презентація "Основи клінічної та біологічної смерті. Методи оживлення потерпілих"
Профтехосвіта
1417
-
Стаття "Система роботи ЗП(ПТ)О щодо вивчення досвіду роботи майстрів виробничого навчання"
Профтехосвіта
11 клас625
-
Презентація "Леговані сталі"
Профтехосвіта
11 клас1141
-
-
Розробка уроку "Технологія приготування борщів, їх види та особливості, вимоги до якості, відпуск"
Профтехосвіта
11 клас1347
-
Розробка уроку "Правила подачі гарячих напоїв та кондитерських виробів"
Профтехосвіта
11 клас771
-
Розробка уроку "Протокол, витяг з протоколу"
Профтехосвіта
11 клас770