- Всі категорії
- Адміністрування школи
- Англійська мова
- Антикорупційне виховання
- Астрономія
- Біологія
- Вибір редакції
- Виховання
- Вища освіта
- Всесвітня історія
- Географія
- Громадянська освіта
- Дошкільна освіта
- Екологія
- Економіка
- Етика
- Зарубіжна література
- Захист України
- Іноземні мови
- Інтегровані уроки
- Інформатика
- Історія України
- Креслення
- Математика
- Методика та технологія
- Мистецтво
- Мови нацменшин
- Музика
- Образотворче мистецтво
- Освіта дітей з ООП
- Основи здоров'я
- Позакласні заходи
- Позашкільна освіта
- Початкова школа
- Правознавство
- Природознавство
- Профтехосвіта
- Психологія
- Робота з батьками
- Суспільствознавство
- Технології
- Українська література
- Українська мова
- Фахова передвища освіта
- Фізика
- Фізична культура
- Форум педагогічних ідей
- Хімія
- Художня культура
-
Тестові завдання з технології приготування борошняних кондитерських виробів
Профтехосвіта
910
-
Презентація "Макаронні вироби: асортимент, харчова цінність, вимоги до якості, умови зберігання, використання"
Профтехосвіта
1382
-
Методична розробка "Правильне харчування – запорука міцного здоров'я та довголіття"
Профтехосвіта
597
-
Презентація "Заправні супи"
Профтехосвіта
11 клас652
-
Методична розробка уроку "Технологія приготування супів"
Профтехосвіта
11 клас658
-
-
Розробка уроку "Розв'язування задач. Об'єми багатогранників"
Профтехосвіта
11 клас520
-
Розробка уроку "Підготовка до роботи комбайна СК-5 <Нива>"
Профтехосвіта
9 клас625
-
Розробка заходу "Інтелект-шоу "Еврика"
Профтехосвіта
11 клас623
-
Презентація "Класифікація змішаних напоїв. Правила приготування та методи приготування коктейлів"
Профтехосвіта
11 клас1319
-
-
Презентація "Використання методів фламбування в ресторанному господарстві"
Профтехосвіта
11 клас853
-
Презентація "Українська традиційна кухня через призму народної творчості" Профтехосвіта
10 клас1800 -
Презентація "Технологія приготування супів"
Профтехосвіта
10 клас1655
-
Розробка уроку "Технологія приготування солянки, асортимент. Вимоги до якості правила відпуску"
Профтехосвіта
10 клас1470
-
-
Розробка уроку "Виконання базової жіночої стрижки "Боб каре"
Профтехосвіта
10 клас870
-
Розробка уроку "Виконання базової жіночої стрижки "Сессун"
Профтехосвіта
10 клас596
-
Розробка уроку "Виконання базової жіночої стрижки "Градуйоване каре"
Профтехосвіта
10 клас833
-
Розробка уроку "Виконання базової жіночої стрижки "Гарсон"
Профтехосвіта
10 клас631
-
-
Розробка уроку "Виконання локонів способами завивки "вниз" і "вгору", вісімкою"
Профтехосвіта
10 клас696
-
Розробка заходу "Хто найбільш спритний і найбільш вправний"
Профтехосвіта
11 клас665
-
Розробка уроку "Складання полотняних серветок. Призначення полотняних серветок. Способи складання серветок при різних видах обслуговування"
Профтехосвіта
10 клас1224