- Всі категорії
- Адміністрування школи
- Англійська мова
- Антикорупційне виховання
- Астрономія
- Біологія
- Вибір редакції
- Виховання
- Вища освіта
- Всесвітня історія
- Географія
- Громадянська освіта
- Дошкільна освіта
- Екологія
- Економіка
- Етика
- Зарубіжна література
- Захист України
- Іноземні мови
- Інтегровані уроки
- Інформатика
- Історія України
- Креслення
- Математика
- Методика та технологія
- Мистецтво
- Мови нацменшин
- Музика
- Образотворче мистецтво
- Освіта дітей з ООП
- Основи здоров'я
- Позакласні заходи
- Позашкільна освіта
- Початкова школа
- Правознавство
- Природознавство
- Профтехосвіта
- Психологія
- Робота з батьками
- Суспільствознавство
- Технології
- Українська література
- Українська мова
- Фахова передвища освіта
- Фізика
- Фізична культура
- Форум педагогічних ідей
- Хімія
- Художня культура
-
Розробка уроку "Приготування й оформлення змішаних напоїв"
Профтехосвіта
898
-
Збірник технологічних карток страв
Профтехосвіта
19086
-
Урок-конференція "Знайомі незнайомці"
Профтехосвіта
630
-
Конспект уроку "Виготовлення поясних швейних виробів (спідниці)"
Профтехосвіта
840
-
Конспект уроку "Обробка застібки"
Профтехосвіта
661
-
-
Інтегрований урок "Виконання малярних та облицювальних робіт при опорядженні трикімнатної квартири"
Профтехосвіта
603
-
Конспект уроку "Обробка спинки" (Сукня жіноча)
Профтехосвіта
729
-
"Приготування бісквітного напівфабрикату"
Профтехосвіта
819
-
Конспект уроку "Основні фактори вибору та конструкційні особливості модулів оперативної пам’яті"
Профтехосвіта
11 клас741
-
-
Використання новітніх технологій під час проведення уроків виробничого навчання
Профтехосвіта
1604
-
Ми обираємо професію чи професія обирає нас?
Профтехосвіта
799
-
Розробка уроку "Накидання розчину на поверхню стін ковшем Шаульського з ящика"
Профтехосвіта
1165
-
Розробка інтегрованого уроку "Регіональні холодні страви і закуски"
Профтехосвіта
786
-
-
Розробка уроку виробничого навчання "Приготування каш різної консистенсії: розсипчастих, в’язких, рідких"
Профтехосвіта
1606
-
Стаття "Формування рівня професійної компетентності майбутніх фахівців сфери ресторанного господарства"
Профтехосвіта
856
-
Приготування страв з смажених овочів
Профтехосвіта
577
-
Збірник інструкційно-технологічних карт "Приготування вареників"
Профтехосвіта
1782
-
-
Розв’язування задач з теми "Тіла обертання"
Профтехосвіта
1122
-
"Площа бічної та повної поверхонь призми"
Профтехосвіта
631
-
План-конспект уроку "Приготування локшини домашньої та галушок"
Профтехосвіта
925