- Всі категорії
- Адміністрування школи
- Англійська мова
- Антикорупційне виховання
- Астрономія
- Біологія
- Вибір редакції
- Виховання
- Вища освіта
- Всесвітня історія
- Географія
- Громадянська освіта
- Дошкільна освіта
- Екологія
- Економіка
- Етика
- Зарубіжна література
- Захист України
- Іноземні мови
- Інтегровані уроки
- Інформатика
- Історія України
- Креслення
- Математика
- Методика та технологія
- Мистецтво
- Мови нацменшин
- Музика
- Образотворче мистецтво
- Освіта дітей з ООП
- Основи здоров'я
- Позакласні заходи
- Позашкільна освіта
- Початкова школа
- Правознавство
- Природознавство
- Профтехосвіта
- Психологія
- Робота з батьками
- Суспільствознавство
- Технології
- Українська література
- Українська мова
- Фахова передвища освіта
- Фізика
- Фізична культура
- Форум педагогічних ідей
- Хімія
- Художня культура
-
Розробка уроку "Приготування рибних напівфабрикатів для смаження основним способом і у фритюрі"
Профтехосвіта
901
-
Розробка уроку "Значення правильного та чіткого оформлення меню. Види меню. порядок запису страв у меню"
Профтехосвіта
1942
-
Розробка уроку "Приготування й оформлення змішаних напоїв"
Профтехосвіта
943
-
Збірник технологічних карток страв Профтехосвіта
19539 -
Урок-конференція "Знайомі незнайомці" Профтехосвіта
661 -
-
Конспект уроку "Виготовлення поясних швейних виробів (спідниці)" Профтехосвіта
895 -
Конспект уроку "Обробка застібки" Профтехосвіта
706 -
Інтегрований урок "Виконання малярних та облицювальних робіт при опорядженні трикімнатної квартири" Профтехосвіта
635 -
Конспект уроку "Обробка спинки" (Сукня жіноча) Профтехосвіта
762 -
-
"Приготування бісквітного напівфабрикату"
Профтехосвіта
853
-
Конспект уроку "Основні фактори вибору та конструкційні особливості модулів оперативної пам’яті" Профтехосвіта
11 клас788 -
Використання новітніх технологій під час проведення уроків виробничого навчання Профтехосвіта
1689 -
Ми обираємо професію чи професія обирає нас?
Профтехосвіта
838
-
-
Розробка уроку "Накидання розчину на поверхню стін ковшем Шаульського з ящика" Профтехосвіта
1220 -
Розробка інтегрованого уроку "Регіональні холодні страви і закуски" Профтехосвіта
842 -
Розробка уроку виробничого навчання "Приготування каш різної консистенсії: розсипчастих, в’язких, рідких" Профтехосвіта
1688 -
Стаття "Формування рівня професійної компетентності майбутніх фахівців сфери ресторанного господарства" Профтехосвіта
901 -
-
Приготування страв з смажених овочів
Профтехосвіта
618
-
Збірник інструкційно-технологічних карт "Приготування вареників" Профтехосвіта
1872 -
Розв’язування задач з теми "Тіла обертання" Профтехосвіта
1169