- Всі категорії
- Адміністрування школи
- Англійська мова
- Антикорупційне виховання
- Астрономія
- Біологія
- Вибір редакції
- Виховання
- Вища освіта
- Всесвітня історія
- Географія
- Громадянська освіта
- Дошкільна освіта
- Екологія
- Економіка
- Етика
- Зарубіжна література
- Захист України
- Іноземні мови
- Інтегровані уроки
- Інформатика
- Історія України
- Креслення
- Математика
- Методика та технологія
- Мистецтво
- Мови нацменшин
- Музика
- Образотворче мистецтво
- Освіта дітей з ООП
- Основи здоров'я
- Позакласні заходи
- Позашкільна освіта
- Початкова школа
- Правознавство
- Природознавство
- Профтехосвіта
- Психологія
- Робота з батьками
- Суспільствознавство
- Технології
- Українська література
- Українська мова
- Фахова передвища освіта
- Фізика
- Фізична культура
- Форум педагогічних ідей
- Хімія
- Художня культура
-
Нарізування різьби
Профтехосвіта
952
-
Тестові завдання на тему "Технологія приготування солодких страв і напоїв"
Профтехосвіта
1953
-
Приготування жельорованих страв. Приготування "Панна-Котти"
Профтехосвіта
924
-
Презентація з гіперпосиланнями до уроку "Приготування прісного тіста та формування виробів з нього: вареники з сиром" Профтехосвіта
1221 -
План-конспект уроку "Приготування прісного тіста та формування виробів з нього: вареники з сиром"
Профтехосвіта
1064
-
-
Загальна будова та принцип дії системи живлення дизельного двигуна
Профтехосвіта
1323
-
Обпилювання металу. Обпилювання плоских поверхонь, виготовлення слюсарного зубила
Профтехосвіта
904
-
Старовинні рецепти в сучасних тенденціях функціонального та збалансованого харчування Профтехосвіта
616 -
Обпилювання металу. Обпилювання плоских поверхонь, виготовлення слюсарного зубила
Профтехосвіта
932
-
-
План-конспект бінарного уроку "Підготовка до установки та встановлення операційної системи Windows" Профтехосвіта
897 -
Розробка уроку "Приготування рибних напівфабрикатів для смаження основним способом і у фритюрі"
Профтехосвіта
1076
-
Розробка уроку "Значення правильного та чіткого оформлення меню. Види меню. порядок запису страв у меню"
Профтехосвіта
2044
-
Розробка уроку "Приготування й оформлення змішаних напоїв"
Профтехосвіта
1054
-
-
Збірник технологічних карток страв Профтехосвіта
20636 -
Урок-конференція "Знайомі незнайомці" Профтехосвіта
753 -
Конспект уроку "Виготовлення поясних швейних виробів (спідниці)" Профтехосвіта
1018 -
Конспект уроку "Обробка застібки" Профтехосвіта
806 -
-
Інтегрований урок "Виконання малярних та облицювальних робіт при опорядженні трикімнатної квартири" Профтехосвіта
751 -
Конспект уроку "Обробка спинки" (Сукня жіноча) Профтехосвіта
918 -
"Приготування бісквітного напівфабрикату"
Профтехосвіта
957