- Всі категорії
- Адміністрування школи
- Англійська мова
- Антикорупційне виховання
- Астрономія
- Біологія
- Вибір редакції
- Виховання
- Вища освіта
- Всесвітня історія
- Географія
- Громадянська освіта
- Дошкільна освіта
- Екологія
- Економіка
- Етика
- Зарубіжна література
- Захист України
- Іноземні мови
- Інтегровані уроки
- Інформатика
- Історія України
- Креслення
- Математика
- Методика та технологія
- Мистецтво
- Мови нацменшин
- Музика
- Образотворче мистецтво
- Освіта дітей з ООП
- Основи здоров'я
- Позакласні заходи
- Позашкільна освіта
- Початкова школа
- Правознавство
- Природознавство
- Профтехосвіта
- Психологія
- Робота з батьками
- Суспільствознавство
- Технології
- Українська література
- Українська мова
- Фахова передвища освіта
- Фізика
- Фізична культура
- Форум педагогічних ідей
- Хімія
- Художня культура
-
Методична розробка семінару-практикуму "Чи готовий я до професійної діяльності?" Профтехосвіта
890 -
Нарізування різьби
Профтехосвіта
987
-
Тестові завдання на тему "Технологія приготування солодких страв і напоїв"
Профтехосвіта
1998
-
Приготування жельорованих страв. Приготування "Панна-Котти"
Профтехосвіта
1002
-
Презентація з гіперпосиланнями до уроку "Приготування прісного тіста та формування виробів з нього: вареники з сиром" Профтехосвіта
1264 -
-
План-конспект уроку "Приготування прісного тіста та формування виробів з нього: вареники з сиром"
Профтехосвіта
1103
-
Загальна будова та принцип дії системи живлення дизельного двигуна
Профтехосвіта
1374
-
Обпилювання металу. Обпилювання плоских поверхонь, виготовлення слюсарного зубила
Профтехосвіта
946
-
Старовинні рецепти в сучасних тенденціях функціонального та збалансованого харчування Профтехосвіта
649 -
-
Обпилювання металу. Обпилювання плоских поверхонь, виготовлення слюсарного зубила
Профтехосвіта
973
-
План-конспект бінарного уроку "Підготовка до установки та встановлення операційної системи Windows" Профтехосвіта
931 -
Розробка уроку "Приготування рибних напівфабрикатів для смаження основним способом і у фритюрі"
Профтехосвіта
1130
-
Розробка уроку "Значення правильного та чіткого оформлення меню. Види меню. порядок запису страв у меню"
Профтехосвіта
2109
-
-
Розробка уроку "Приготування й оформлення змішаних напоїв"
Профтехосвіта
1087
-
Збірник технологічних карток страв Профтехосвіта
20988 -
Урок-конференція "Знайомі незнайомці" Профтехосвіта
772 -
Конспект уроку "Виготовлення поясних швейних виробів (спідниці)" Профтехосвіта
1063 -
-
Конспект уроку "Обробка застібки" Профтехосвіта
846 -
Інтегрований урок "Виконання малярних та облицювальних робіт при опорядженні трикімнатної квартири" Профтехосвіта
783 -
Конспект уроку "Обробка спинки" (Сукня жіноча) Профтехосвіта
951