- Всі категорії
- Адміністрування школи
- Англійська мова
- Антикорупційне виховання
- Астрономія
- Біологія
- Вибір редакції
- Виховання
- Вища освіта
- Всесвітня історія
- Географія
- Громадянська освіта
- Дошкільна освіта
- Екологія
- Економіка
- Етика
- Зарубіжна література
- Захист України
- Іноземні мови
- Інтегровані уроки
- Інформатика
- Історія України
- Креслення
- Математика
- Методика та технологія
- Мистецтво
- Мови нацменшин
- Музика
- Образотворче мистецтво
- Освіта дітей з ООП
- Основи здоров'я
- Позакласні заходи
- Позашкільна освіта
- Початкова школа
- Правознавство
- Природознавство
- Профтехосвіта
- Психологія
- Робота з батьками
- Суспільствознавство
- Технології
- Українська література
- Українська мова
- Фахова передвища освіта
- Фізика
- Фізична культура
- Форум педагогічних ідей
- Хімія
- Художня культура
-
Стаття "Формування рівня професійної компетентності майбутніх фахівців сфери ресторанного господарства"
Профтехосвіта
834
-
Приготування страв з смажених овочів
Профтехосвіта
561
-
Збірник інструкційно-технологічних карт "Приготування вареників"
Профтехосвіта
1737
-
Розв’язування задач з теми "Тіла обертання"
Профтехосвіта
1107
-
"Площа бічної та повної поверхонь призми"
Профтехосвіта
614
-
-
План-конспект уроку "Приготування локшини домашньої та галушок"
Профтехосвіта
909
-
Вплив ринку праці на реформування управління професійно-технічною підготовкою фахівців у межах ступеневої освіти
Профтехосвіта
677
-
Розробка уроку виробничого навчання "Приготування гарячих закусок із птиці: рулети курячі з різними начинками, відпуск, вимоги до якості"
Профтехосвіта
714
-
Розробка уроку виробничого навчання з професії "Різьбяр по дереву та бересту" на тему "Вибирання фону"
Профтехосвіта
670
-
-
Технологія приготування бісквітних мусових тістечок із дзеркальною глазур’ю
Профтехосвіта
1152
-
"Приготування страв у присутності відвідувачів. Сирна тарілка. Фондю"
Профтехосвіта
790
-
Конспект уроку "Приготування солодких гарячих страв. Опрацювання лексики з теми "Страви з овочів та фруктів"
Профтехосвіта
1140
-
Розробка уроку "Характеристика порцелянового і фаянсового посуду"
Профтехосвіта
972
-
-
Розробка уроку фізичної культури "Професійно-прикладна підготовка для професій соціальної сфери"
Профтехосвіта
11 клас612
-
Впровадження особистісно зорієнтованих технологій у закладах професійної (професійно-технічної) освіти
Профтехосвіта
601
-
Урок виробничого навчання "Організація робочого місця секретаря. Безпека праці"
Профтехосвіта
972
-
Контрольна робота з предмета "Основи медичних знань" для закладів фахової передвищої освіти
Профтехосвіта
966
-
-
Квест для учнів з вадами слуху за професією "Штукатур"
Профтехосвіта
525
-
Стаття "Нетрадиційні форми засідань методичних (циклових) об’єднань педагогічних працівників ПТНЗ"
Профтехосвіта
767
-
"Страви, рекомендовані до кваліфікаційного екзамену з предмета "Технологія приготування їжі з основами товарознавства"
Профтехосвіта
1660