- Всі категорії
- Адміністрування школи
- Англійська мова
- Антикорупційне виховання
- Астрономія
- Біологія
- Вибір редакції
- Виховання
- Вища освіта
- Всесвітня історія
- Географія
- Громадянська освіта
- Дошкільна освіта
- Екологія
- Економіка
- Етика
- Зарубіжна література
- Захист України
- Іноземні мови
- Інтегровані уроки
- Інформатика
- Історія України
- Креслення
- Математика
- Методика та технологія
- Мистецтво
- Мови нацменшин
- Музика
- Образотворче мистецтво
- Освіта дітей з ООП
- Основи здоров'я
- Позакласні заходи
- Позашкільна освіта
- Початкова школа
- Правознавство
- Природознавство
- Профтехосвіта
- Психологія
- Робота з батьками
- Суспільствознавство
- Технології
- Українська література
- Українська мова
- Фахова передвища освіта
- Фізика
- Фізична культура
- Форум педагогічних ідей
- Хімія
- Художня культура
-
Розробка уроку "Травми опорно-рухового апарату. Надання першої невідкладної допомоги (практична робота)"
Профтехосвіта
106
-
Розробка заходу "Що ми знаємо про автомобіль?"
Профтехосвіта
11 клас573
-
Розробка заходу "Хто найрозумніший"
Профтехосвіта
11 клас668
-
Методична розробка "Технологія приготування прісного тіста та виробів з нього"
Профтехосвіта
1464
-
Методична розробка "Технологія приготування страв зі смажених овочів"
Профтехосвіта
1166
-
-
Методична розробка "Використання інноваційних підходів до техніки декорування кондитерських виробів"
Профтехосвіта
11 клас813
-
Розробка уроку "Технологія приготування солянок"
Профтехосвіта
736
-
Презентація "Приготування коктейлів та сучасних закусок до них"
Профтехосвіта
11 клас868
-
Розробка уроку "Технологія приготування масляного бісквіту та виробів з нього"
Профтехосвіта
1258
-
-
Розробка уроку "Підбір, встановлення та кріплення свердел у свердлувальних патронах і пінолі задньої бабки. Центрування"
Профтехосвіта
2152
-
Розробка уроку виробничого навчання "Приготування каш різної консистенсії: розсипчастих, в’язких, рідких"
Профтехосвіта
1637
-
Розробка уроку "Приготування дріжджового тіста та виробів з нього"
Профтехосвіта
13
-
Розробка уроку "Визначення масової частки вологи в маслі, розрахунок масової частки жиру масла"
Профтехосвіта
28
-
-
Розробка уроку "Складання та оформлення довідково-інформаційних документів"
Профтехосвіта
40
-
Розробка заходу "Фізика у моїй професії"
Профтехосвіта
36
-
Розробка уроку "Організація документаційного забезпечення управління на підприємстві, в установі, організації "
Профтехосвіта
41
-
Розробка уроку "Сучасні методи монтажу повітряних ліній"
Профтехосвіта
70
-
-
Розробка уроку "Виконання монтажу кабелів повітряних ліній"
Профтехосвіта
38
-
Розробка уроку "Порядок розрахунку через РРО, комп’ютерно-каcoвi системи: РРО, POS-термінали та програму SkyService для автоматизації кафе та ресторанів"
Профтехосвіта
49
-
Розробка уроку "Технологія приготування булочних виробів: особливості приготування, їх оздоблення, вихід, вимоги до якості"
Профтехосвіта
53