- Всі категорії
- Адміністрування школи
- Англійська мова
- Антикорупційне виховання
- Астрономія
- Біологія
- Вибір редакції
- Виховання
- Вища освіта
- Всесвітня історія
- Географія
- Громадянська освіта
- Дошкільна освіта
- Екологія
- Економіка
- Етика
- Зарубіжна література
- Захист України
- Іноземні мови
- Інтегровані уроки
- Інформатика
- Історія України
- Креслення
- Математика
- Методика та технологія
- Мистецтво
- Мови нацменшин
- Музика
- Образотворче мистецтво
- Освіта дітей з ООП
- Основи здоров'я
- Позакласні заходи
- Позашкільна освіта
- Початкова школа
- Правознавство
- Природознавство
- Профтехосвіта
- Психологія
- Робота з батьками
- Суспільствознавство
- Технології
- Українська література
- Українська мова
- Фахова передвища освіта
- Фізика
- Фізична культура
- Форум педагогічних ідей
- Хімія
- Художня культура
-
Презентація "Найвідоміші будівлі світу"
Профтехосвіта
11 клас768
-
Презентація "Будова та робота системи рідинного охолодження"
Профтехосвіта
11 клас1486
-
Презентація "Гідроізоляційні матеріали"
Профтехосвіта
11 клас713
-
Презентація "Макаронні вироби: асортимент, харчова цінність, вимоги до якості, умови зберігання, використання"
Профтехосвіта
1438
-
Розробка уроку "Матеріали для опорядження поверхонь сухою штукатуркою"
Профтехосвіта
11 клас663
-
-
Презентація "Заправні супи"
Профтехосвіта
11 клас684
-
Презентація "Автотрансформатор"
Профтехосвіта
850
-
Презентація "Система живлення Common Rail"
Профтехосвіта
11 клас1173
-
Презентація "Класифікація змішаних напоїв. Правила приготування та методи приготування коктейлів"
Профтехосвіта
11 клас1366
-
-
Презентація "Використання методів фламбування в ресторанному господарстві"
Профтехосвіта
11 клас891
-
Презентація "Приготування страв з риби та морських продуктів"
Профтехосвіта
11 клас2430
-
Презентація "Приготування банкетних закусок, веріни, амюз-буши, канапе"
Профтехосвіта
11 клас759
-
Презентація "Система живлення дизеля повітрям"
Профтехосвіта
11 клас1157
-
-
Презентація “Технологія приготування страв із субпродуктів. Вихід, підбір гарнірів, соусів, відпуск, вимоги до якості”
Профтехосвіта
10 клас2323
-
Презентація "Українська традиційна кухня через призму народної творчості" Профтехосвіта
10 клас1884 -
Презентація "Технологія приготування супів"
Профтехосвіта
10 клас1734
-
Розробка уроку "Біоніка. Методи архітектурного проектування"
Профтехосвіта
882
-
-
Презентація "Праця красить людину"
Профтехосвіта
1365
-
Презентація “Види шпалер для опорядження поверхні"
Профтехосвіта
11 клас1076
-
Презентація "Основи пожежної безпеки"
Профтехосвіта
3326