- Всі категорії
- Адміністрування школи
- Англійська мова
- Антикорупційне виховання
- Астрономія
- Біологія
- Вибір редакції
- Виховання
- Вища освіта
- Всесвітня історія
- Географія
- Громадянська освіта
- Дошкільна освіта
- Екологія
- Економіка
- Етика
- Зарубіжна література
- Захист України
- Іноземні мови
- Інтегровані уроки
- Інформатика
- Історія України
- Креслення
- Математика
- Методика та технологія
- Мистецтво
- Мови нацменшин
- Музика
- Образотворче мистецтво
- Освіта дітей з ООП
- Основи здоров'я
- Позакласні заходи
- Позашкільна освіта
- Початкова школа
- Правознавство
- Природознавство
- Профтехосвіта
- Психологія
- Робота з батьками
- Суспільствознавство
- Технології
- Українська література
- Українська мова
- Фахова передвища освіта
- Фізика
- Фізична культура
- Форум педагогічних ідей
- Хімія
- Художня культура
-
Розробка заходу "Снід – чума ХХІ століття"
Виховання
672
-
Презентація "Розв'язування задач на тему "Трансформатор"
Фізика
2798
-
Презентація "Автотрансформатор"
Профтехосвіта
962
-
Презентація "Популярність творчої бібліографії Григорія Сковороди – мандрівного вчителя життя"
Українська література
688
-
Презентація "Невмируща мудрість в афоризмах Григорія Сковороди"
Українська література
1050
-
-
Розробка заходу "Японська сакура – філософія щастя"
Мистецтво
1027
-
Розробка заходу "Українська держава – етапи становлення"
Позакласні заходи
1098
-
Розробка заняття "Майстер-клас до Дня вишиванки"
Позакласні заходи
2682
-
Презентація "Розв′язування логарифмічних рівнянь"
Математика
2146
-
-
Презентація "Чорнобильська техногенна катастрофа"
Виховання
6184
-
Презентація "Підприємнитцво: від витоків до сучасності"
Економіка
1090
-
Презентація "Бізнес ідея: форми та шляхи її реалізації"
Економіка
2330
-
Презентація "Гроші: еволюція та сучасність"
Економіка
2700
-
-
Розробка заняття "Обмін речовин та енергії – основа функціювання біологічних систем"
Фахова передвища освіта
10 клас6070
-
Презентація "Вектори у просторі. Координати вектора. Додавання векторів та його властивості"
Математика
10 клас4160
-
Презентація “Технологія приготування страв із субпродуктів. Вихід, підбір гарнірів, соусів, відпуск, вимоги до якості”
Профтехосвіта
10 клас2508
-
Розробка уроку "Біоніка. Методи архітектурного проектування"
Профтехосвіта
949
-
-
Розробка уроку "Білки як високомолекулярні сполуки. Хімічні властивості білків"
Хімія
10 клас2045
-
Розробка заняття "Інформаційна безпека"
Виховання
1505
-
Розробка заняття "Національна безпека"
Виховання
1126