- Всі категорії
- Адміністрування школи
- Англійська мова
- Антикорупційне виховання
- Астрономія
- Біологія
- Вибір редакції
- Виховання
- Вища освіта
- Всесвітня історія
- Географія
- Громадянська освіта
- Дошкільна освіта
- Екологія
- Економіка
- Етика
- Зарубіжна література
- Захист України
- Іноземні мови
- Інтегровані уроки
- Інформатика
- Історія України
- Креслення
- Математика
- Методика та технологія
- Мистецтво
- Мови нацменшин
- Музика
- Образотворче мистецтво
- Освіта дітей з ООП
- Основи здоров'я
- Позакласні заходи
- Позашкільна освіта
- Початкова школа
- Правознавство
- Природознавство
- Профтехосвіта
- Психологія
- Робота з батьками
- Суспільствознавство
- Технології
- Українська література
- Українська мова
- Фахова передвища освіта
- Фізика
- Фізична культура
- Форум педагогічних ідей
- Хімія
- Художня культура
-
Презентація "Видатні архітектори України"
Профтехосвіта
322
-
Презентація "Київські мости" Профтехосвіта
340 -
Презентація "Видатні архітектори Києва"
Профтехосвіта
280
-
Розробка заходу "Майбутнє України у твоїх руках"
Профтехосвіта
472
-
Презентація "Цікаво про іменник"
Профтехосвіта
464
-
-
Презентація "Все про числівник"
Профтехосвіта
470
-
Презентація "Дієслово у професійному мовленні кухаря"
Профтехосвіта
520
-
Методична розробка "Технологія приготування, вимоги до якості желе. Прикраси з желе"
Профтехосвіта
507
-
Розробка уроку "Організація та техніка обслуговування в ЗРГ" Профтехосвіта
495 -
-
Стаття "Донат у єдність – превентивна зброя проти дезінформації, стратегія підвищення медіаграмотності та інформаційна безпека в умовах війни"
Профтехосвіта
418
-
Розробка уроку "Словотвір"
Профтехосвіта
442
-
Розробка заняття "Кола з опором, індуктивністю, ємністю"
Профтехосвіта
742
-
Розробка уроку "Спілкування в чатах. Етикет інтерактивного спілкування"
Профтехосвіта
643
-
-
Презентація “Поняття про дієтичне харчування, дієтичні продукти, специфічна дія продуктів та страв. Характеристика основних дієт”
Профтехосвіта
836
-
Презентація "Машини для замішування тіста" Профтехосвіта
981 -
Методична розробка "Інструкційні карти". Виконання базових модельних зачісок. Виконання різних елементів зачісок (буклі). Виконання різних елементів зачісок (валик)"
Профтехосвіта
549
-
Розробка уроку "Особливості приготування страв італійської кухні"
Профтехосвіта
482
-
-
Тестові завдання "Особливості приготування страв італійської кухні"
Профтехосвіта
546
-
Розробка уроку "Характеристика основної сировини. Підготовка її до виробництва"
Профтехосвіта
778
-
Розробка уроку "Монтаж водомірного вузла з використанням крильчатих водомірів"
Профтехосвіта
523