- Всі категорії
- Адміністрування школи
- Англійська мова
- Антикорупційне виховання
- Астрономія
- Біологія
- Вибір редакції
- Виховання
- Вища освіта
- Всесвітня історія
- Географія
- Громадянська освіта
- Дошкільна освіта
- Екологія
- Економіка
- Етика
- Зарубіжна література
- Захист України
- Іноземні мови
- Інтегровані уроки
- Інформатика
- Історія України
- Креслення
- Математика
- Методика та технологія
- Мистецтво
- Мови нацменшин
- Музика
- Образотворче мистецтво
- Освіта дітей з ООП
- Основи здоров'я
- Позакласні заходи
- Позашкільна освіта
- Початкова школа
- Правознавство
- Природознавство
- Профтехосвіта
- Психологія
- Робота з батьками
- Суспільствознавство
- Технології
- Українська література
- Українська мова
- Фахова передвища освіта
- Фізика
- Фізична культура
- Форум педагогічних ідей
- Хімія
- Художня культура
-
Презентація "Перерізи" Профтехосвіта
484 -
Презентація "Видатні архітектори України"
Профтехосвіта
412
-
Презентація "Київські мости" Профтехосвіта
383 -
Презентація "Видатні архітектори Києва"
Профтехосвіта
325
-
Розробка заходу "Майбутнє України у твоїх руках"
Профтехосвіта
519
-
-
Презентація "Цікаво про іменник"
Профтехосвіта
493
-
Презентація "Все про числівник"
Профтехосвіта
512
-
Презентація "Дієслово у професійному мовленні кухаря"
Профтехосвіта
557
-
Методична розробка "Технологія приготування, вимоги до якості желе. Прикраси з желе"
Профтехосвіта
555
-
-
Розробка уроку "Організація та техніка обслуговування в ЗРГ" Профтехосвіта
529 -
Стаття "Донат у єдність – превентивна зброя проти дезінформації, стратегія підвищення медіаграмотності та інформаційна безпека в умовах війни"
Профтехосвіта
444
-
Розробка уроку "Словотвір"
Профтехосвіта
476
-
Розробка заняття "Кола з опором, індуктивністю, ємністю"
Профтехосвіта
773
-
-
Розробка уроку "Спілкування в чатах. Етикет інтерактивного спілкування"
Профтехосвіта
673
-
Презентація “Поняття про дієтичне харчування, дієтичні продукти, специфічна дія продуктів та страв. Характеристика основних дієт”
Профтехосвіта
924
-
Презентація "Машини для замішування тіста" Профтехосвіта
1050 -
Методична розробка "Інструкційні карти". Виконання базових модельних зачісок. Виконання різних елементів зачісок (буклі). Виконання різних елементів зачісок (валик)"
Профтехосвіта
593
-
-
Розробка уроку "Особливості приготування страв італійської кухні"
Профтехосвіта
513
-
Тестові завдання "Особливості приготування страв італійської кухні"
Профтехосвіта
572
-
Розробка уроку "Характеристика основної сировини. Підготовка її до виробництва"
Профтехосвіта
834