- Всі категорії
- Адміністрування школи
- Англійська мова
- Антикорупційне виховання
- Астрономія
- Біологія
- Вибір редакції
- Виховання
- Вища освіта
- Всесвітня історія
- Географія
- Громадянська освіта
- Дошкільна освіта
- Екологія
- Економіка
- Етика
- Зарубіжна література
- Захист України
- Іноземні мови
- Інтегровані уроки
- Інформатика
- Історія України
- Креслення
- Математика
- Методика та технологія
- Мистецтво
- Мови нацменшин
- Музика
- Образотворче мистецтво
- Освіта дітей з ООП
- Основи здоров'я
- Позакласні заходи
- Позашкільна освіта
- Початкова школа
- Правознавство
- Природознавство
- Профтехосвіта
- Психологія
- Робота з батьками
- Суспільствознавство
- Технології
- Українська література
- Українська мова
- Фахова передвища освіта
- Фізика
- Фізична культура
- Форум педагогічних ідей
- Хімія
- Художня культура
-
Розробка уроку "Словотвір"
Профтехосвіта
318
-
Розробка заняття "Кола з опором, індуктивністю, ємністю"
Профтехосвіта
620
-
Розробка уроку "Спілкування в чатах. Етикет інтерактивного спілкування"
Профтехосвіта
501
-
Презентація “Поняття про дієтичне харчування, дієтичні продукти, специфічна дія продуктів та страв. Характеристика основних дієт”
Профтехосвіта
593
-
Презентація "Машини для замішування тіста" Профтехосвіта
708 -
-
Методична розробка "Інструкційні карти". Виконання базових модельних зачісок. Виконання різних елементів зачісок (буклі). Виконання різних елементів зачісок (валик)"
Профтехосвіта
398
-
Розробка уроку "Особливості приготування страв італійської кухні"
Профтехосвіта
353
-
Тестові завдання "Особливості приготування страв італійської кухні"
Профтехосвіта
410
-
Розробка уроку "Характеристика основної сировини. Підготовка її до виробництва"
Профтехосвіта
609
-
-
Розробка уроку "Монтаж водомірного вузла з використанням крильчатих водомірів"
Профтехосвіта
406
-
Методична розробка уроку "Приготування натуральної січеної маси та напівфабрикатів з неї" Профтехосвіта
415 -
Розробка уроку "Основи дизайну. Основні правила композиції. Колір у дизайні. Види графіки (векторна, растрова, фрактальна та тривимірна)"
Профтехосвіта
398
-
Розробка уроку "Трактори. Класифікація та загальна будова тракторів"
Профтехосвіта
577
-
-
Розробка заходу "Подорож по віртуальному музею зварювання"
Профтехосвіта
431
-
Розробка уроку "Виготовлення фотозони"
Профтехосвіта
443
-
Розробка уроку "Конструкція, організація робочого місця та прийоми роботи на свердлильно-присадному верстаті"
Профтехосвіта
395
-
Методична розробка "Бісквітний бум"
Профтехосвіта
421
-
-
Розробка уроку "Складання серветок різними способами" Профтехосвіта
482 -
Презентація "Загальні правила варіння м'яса. Технологія приготування та відпуск м'яса вареного" Профтехосвіта
1276 -
Стаття "Застосування цифрових технологій педагогічними працівниками Державного навчального закладу "Лісоводський ПАЛ"
Профтехосвіта
378