- Всі категорії
- Адміністрування школи
- Англійська мова
- Антикорупційне виховання
- Астрономія
- Біологія
- Вибір редакції
- Виховання
- Вища освіта
- Всесвітня історія
- Географія
- Громадянська освіта
- Дошкільна освіта
- Екологія
- Економіка
- Етика
- Зарубіжна література
- Захист України
- Іноземні мови
- Інтегровані уроки
- Інформатика
- Історія України
- Креслення
- Математика
- Методика та технологія
- Мистецтво
- Мови нацменшин
- Музика
- Образотворче мистецтво
- Освіта дітей з ООП
- Основи здоров'я
- Позакласні заходи
- Позашкільна освіта
- Початкова школа
- Правознавство
- Природознавство
- Профтехосвіта
- Психологія
- Робота з батьками
- Суспільствознавство
- Технології
- Українська література
- Українська мова
- Фахова передвища освіта
- Фізика
- Фізична культура
- Форум педагогічних ідей
- Хімія
- Художня культура
-
Розробка уроку "Особливості приготування страв італійської кухні"
Профтехосвіта
337
-
Тестові завдання "Особливості приготування страв італійської кухні"
Профтехосвіта
395
-
Розробка уроку "Характеристика основної сировини. Підготовка її до виробництва"
Профтехосвіта
563
-
Розробка уроку "Монтаж водомірного вузла з використанням крильчатих водомірів"
Профтехосвіта
382
-
Методична розробка уроку "Приготування натуральної січеної маси та напівфабрикатів з неї"
Профтехосвіта
389
-
-
Розробка уроку "Основи дизайну. Основні правила композиції. Колір у дизайні. Види графіки (векторна, растрова, фрактальна та тривимірна)"
Профтехосвіта
368
-
Розробка уроку "Трактори. Класифікація та загальна будова тракторів"
Профтехосвіта
535
-
Розробка заходу "Подорож по віртуальному музею зварювання"
Профтехосвіта
407
-
Розробка уроку "Виготовлення фотозони"
Профтехосвіта
428
-
-
Розробка уроку "Конструкція, організація робочого місця та прийоми роботи на свердлильно-присадному верстаті"
Профтехосвіта
371
-
Методична розробка "Бісквітний бум"
Профтехосвіта
404
-
Розробка уроку "Складання серветок різними способами"
Профтехосвіта
456
-
Презентація "Загальні правила варіння м'яса. Технологія приготування та відпуск м'яса вареного"
Профтехосвіта
1206
-
-
Стаття "Застосування цифрових технологій педагогічними працівниками Державного навчального закладу "Лісоводський ПАЛ"
Профтехосвіта
357
-
Презентація "Технологія приготування страв з продуктів моря"
Профтехосвіта
719
-
Презентація "Основи законодавства про захист прав споживачів"
Профтехосвіта
681
-
Презентація "Культурні та політичні права людини"
Профтехосвіта
468
-
-
Розробка уроку "Ознайомлення з електронними таблицями Microsoft Excel. Введення даних. Форматування комірок"
Профтехосвіта
10 клас443
-
Презентація "Класифікація та ознаки деревообробного обладнання"
Профтехосвіта
11 клас388
-
Презентація "Підготовка стругального інструменту до роботи. Прийоми стругання"
Профтехосвіта
11 клас344