- Всі категорії
- Адміністрування школи
- Англійська мова
- Антикорупційне виховання
- Астрономія
- Біологія
- Вибір редакції
- Виховання
- Вища освіта
- Всесвітня історія
- Географія
- Громадянська освіта
- Дошкільна освіта
- Екологія
- Економіка
- Етика
- Зарубіжна література
- Захист України
- Іноземні мови
- Інтегровані уроки
- Інформатика
- Історія України
- Креслення
- Математика
- Методика та технологія
- Мистецтво
- Мови нацменшин
- Музика
- Образотворче мистецтво
- Освіта дітей з ООП
- Основи здоров'я
- Позакласні заходи
- Позашкільна освіта
- Початкова школа
- Правознавство
- Природознавство
- Профтехосвіта
- Психологія
- Робота з батьками
- Суспільствознавство
- Технології
- Українська література
- Українська мова
- Фахова передвища освіта
- Фізика
- Фізична культура
- Форум педагогічних ідей
- Хімія
- Художня культура
-
Презентація "Складання та оформлення кадрових документів"
Профтехосвіта
11 клас573
-
Розробка уроку "Технологія приготування смажених страв з овочів"
Профтехосвіта
11 клас364
-
Презентація "Трудова книжка. Вкладиш. Дублікат"
Профтехосвіта
11 клас378
-
Презентація "Принцип роботи та технічне обслуговування гальмівної системи"
Профтехосвіта
11 клас421
-
Розробка уроку "Приготування смажених страв із сиру"
Профтехосвіта
464
-
-
Презентація "Ділове спілкування"
Профтехосвіта
11 клас380
-
Розробка уроку "Просторове зонування приміщення. Кабінет керівника"
Профтехосвіта
11 клас247
-
Розробка уроку "Протокол, витяг з протоколу"
Профтехосвіта
11 клас303
-
Презентація "Найвідоміші будівлі світу"
Профтехосвіта
11 клас470
-
-
Розробка проєкту "Наближаємо перемогу разом: українська символіка у виробах для потреб ЗСУ"
Профтехосвіта
525
-
Презентація "Будова та робота системи рідинного охолодження"
Профтехосвіта
11 клас303
-
Презентація "Гідроізоляційні матеріали"
Профтехосвіта
11 клас395
-
Розробка заняття "Технологія приготування їжі з основами товарознавства"
Профтехосвіта
11 клас513
-
-
Тестові завдання з технології приготування борошняних кондитерських виробів
Профтехосвіта
568
-
Презентація "Макаронні вироби: асортимент, харчова цінність, вимоги до якості, умови зберігання, використання"
Профтехосвіта
990
-
Методична розробка "Правильне харчування – запорука міцного здоров'я та довголіття"
Профтехосвіта
345
-
Розробка уроку "Матеріали для опорядження поверхонь сухою штукатуркою"
Профтехосвіта
11 клас410
-
-
Методична розробка "Напівфабрикати з яловичини"
Профтехосвіта
11 клас621
-
Презентація "Заправні супи"
Профтехосвіта
11 клас392
-
Розробка заходу "Що ми знаємо про автомобіль?"
Профтехосвіта
11 клас376