- Всі категорії
- Адміністрування школи
- Англійська мова
- Антикорупційне виховання
- Астрономія
- Біологія
- Вибір редакції
- Виховання
- Вища освіта
- Всесвітня історія
- Географія
- Громадянська освіта
- Дошкільна освіта
- Екологія
- Економіка
- Етика
- Зарубіжна література
- Захист України
- Іноземні мови
- Інтегровані уроки
- Інформатика
- Історія України
- Креслення
- Математика
- Методика та технологія
- Мистецтво
- Мови нацменшин
- Музика
- Образотворче мистецтво
- Освіта дітей з ООП
- Основи здоров'я
- Позакласні заходи
- Позашкільна освіта
- Початкова школа
- Правознавство
- Природознавство
- Профтехосвіта
- Психологія
- Робота з батьками
- Суспільствознавство
- Технології
- Українська література
- Українська мова
- Фахова передвища освіта
- Фізика
- Фізична культура
- Форум педагогічних ідей
- Хімія
- Художня культура
-
Розробка уроку "Матеріали для опорядження поверхонь сухою штукатуркою"
Профтехосвіта
11 клас499
-
Методична розробка "Напівфабрикати з яловичини"
Профтехосвіта
11 клас743
-
Презентація "Заправні супи"
Профтехосвіта
11 клас499
-
Розробка заходу "Що ми знаємо про автомобіль?"
Профтехосвіта
11 клас456
-
Презентація "Автотрансформатор"
Профтехосвіта
559
-
-
Методична розробка уроку "Технологія приготування супів"
Профтехосвіта
11 клас520
-
Презентація "Система живлення Common Rail"
Профтехосвіта
11 клас1004
-
Розробка уроку "Розв'язування задач. Об'єми багатогранників"
Профтехосвіта
11 клас413
-
Розробка уроку "Підготовка до роботи комбайна СК-5 <Нива>"
Профтехосвіта
9 клас510
-
-
Розробка заходу "Інтелект-шоу "Еврика"
Профтехосвіта
11 клас495
-
Презентація "Класифікація змішаних напоїв. Правила приготування та методи приготування коктейлів"
Профтехосвіта
11 клас1052
-
Презентація "Використання методів фламбування в ресторанному господарстві"
Профтехосвіта
11 клас711
-
Презентація "Приготування страв з риби та морських продуктів"
Профтехосвіта
11 клас1798
-
-
Презентація "Приготування банкетних закусок, веріни, амюз-буши, канапе"
Профтехосвіта
11 клас585
-
Презентація "Система живлення дизеля повітрям"
Профтехосвіта
11 клас884
-
Презентація “Технологія приготування страв із субпродуктів. Вихід, підбір гарнірів, соусів, відпуск, вимоги до якості”
Профтехосвіта
10 клас1770
-
Презентація "Українська традиційна кухня через призму народної творчості"
Профтехосвіта
10 клас1456
-
-
Презентація "Технологія приготування супів"
Профтехосвіта
10 клас1306
-
Розробка уроку "Технологія приготування солянки, асортимент. Вимоги до якості правила відпуску"
Профтехосвіта
10 клас1167
-
Розробка уроку "Біоніка. Методи архітектурного проектування"
Профтехосвіта
705