- Всі категорії
- Адміністрування школи
- Англійська мова
- Антикорупційне виховання
- Астрономія
- Біологія
- Вибір редакції
- Виховання
- Вища освіта
- Всесвітня історія
- Географія
- Громадянська освіта
- Дошкільна освіта
- Екологія
- Економіка
- Етика
- Зарубіжна література
- Захист України
- Іноземні мови
- Інтегровані уроки
- Інформатика
- Історія України
- Креслення
- Математика
- Методика та технологія
- Мистецтво
- Мови нацменшин
- Музика
- Образотворче мистецтво
- Освіта дітей з ООП
- Основи здоров'я
- Позакласні заходи
- Позашкільна освіта
- Початкова школа
- Правознавство
- Природознавство
- Профтехосвіта
- Психологія
- Робота з батьками
- Суспільствознавство
- Технології
- Українська література
- Українська мова
- Фахова передвища освіта
- Фізика
- Фізична культура
- Форум педагогічних ідей
- Хімія
- Художня культура
-
Розробка уроку "Механічна кулінарна обробка морепродуктів"
Профтехосвіта
11 клас971
-
Розробка уроку "Технологія приготування та відпуск супів картопляних з крупою, бобовими, макаронними виробами"
Профтехосвіта
11 клас781
-
Презентація "Основи електробезпеки"
Профтехосвіта
1465
-
Презентація "Різновиди млинців"
Профтехосвіта
11 клас1315
-
Тестові завдання "Технологія приготування страв з овочів"
Профтехосвіта
11 клас1166
-
-
Тестові завдання "М’ясо, птиця, дичина, субпродукти: обробка, технологія приготування напівфабрикатів"
Профтехосвіта
11 клас958
-
Розробка уроку "М'ясні субпродукти: види, харчова цінність, класифікація, коротка характеристика, механічна кулінарна обробка"
Профтехосвіта
11 клас1424
-
Розробка уроку "Характеристика, призначення та види столової білизни"
Профтехосвіта
11 клас656
-
Розробка уроку "Приготування та відпуск макаронів відварних"
Профтехосвіта
11 клас655
-
-
Розробка уроку "Приготування та відпуск бобових"
Профтехосвіта
11 клас576
-
Розробка уроку "Використання комп’ютерних програм для створення меню закладів ресторанного господарства"
Профтехосвіта
11 клас568
-
Презентація "Гігієнічна оцінка якості молока та молочних продуктів"
Профтехосвіта
11 клас1541
-
Презентація "Основи клінічної та біологічної смерті. Методи оживлення потерпілих"
Профтехосвіта
1442
-
-
Стаття "Система роботи ЗП(ПТ)О щодо вивчення досвіду роботи майстрів виробничого навчання"
Профтехосвіта
11 клас635
-
Розробка уроку "Леговані сталі"
Профтехосвіта
11 клас589
-
Презентація "Леговані сталі"
Профтехосвіта
11 клас1160
-
Розробка уроку "Технологія приготування борщів, їх види та особливості, вимоги до якості, відпуск"
Профтехосвіта
11 клас1365
-
-
Розробка заняття "Основи гігієни та санітарії. Визначення видів хвороб по муляжах, плакатах, малюнках, фотографіях тощо"
Профтехосвіта
1739
-
Розробка заняття "Солодка подорож Мафінів"
Профтехосвіта
11 клас690
-
Презентація "Плавучі футуристичні міста"
Профтехосвіта
11 клас613