- Всі категорії
- Адміністрування школи
- Англійська мова
- Антикорупційне виховання
- Астрономія
- Біологія
- Вибір редакції
- Виховання
- Вища освіта
- Всесвітня історія
- Географія
- Громадянська освіта
- Дошкільна освіта
- Екологія
- Економіка
- Етика
- Зарубіжна література
- Захист України
- Іноземні мови
- Інтегровані уроки
- Інформатика
- Історія України
- Креслення
- Математика
- Методика та технологія
- Мистецтво
- Мови нацменшин
- Музика
- Образотворче мистецтво
- Освіта дітей з ООП
- Основи здоров'я
- Позакласні заходи
- Позашкільна освіта
- Початкова школа
- Правознавство
- Природознавство
- Профтехосвіта
- Психологія
- Робота з батьками
- Суспільствознавство
- Технології
- Українська література
- Українська мова
- Фахова передвища освіта
- Фізика
- Фізична культура
- Форум педагогічних ідей
- Хімія
- Художня культура
- 
    
    Розробка уроку "Ознайомлення з обладнанням поста для напівавтоматичного зварювання в середовищі захисного вуглекислого газу"   
    Профтехосвіта 
    1218
- 
    
    Розробка уроку "Монтаж водомірного вузла з використанням крильчатих водомірів" 
   
    Профтехосвіта 
    559
- 
    
    Методична розробка "Використання інноваційних підходів до техніки декорування кондитерських виробів"    
    Профтехосвіта 
    11 клас1061
- 
          Розробка уроку "Приготування виробів з дріжджового тіста безопарним способом" Профтехосвіта 449
- 
    
    Розробка уроку "Приготування желе, кремів, мусів, самбуків"   
    Профтехосвіта 
    465
- 
    
    
    
    
    
 
- 
          Розробка уроку "Приготування простих тортів масового попиту з бісквітного, пісочного та прісного здобного тіста" Профтехосвіта 517
- 
          Розробка заняття "Приготування дріжджового тіста опарним способом. Приготування сінабонів" Профтехосвіта 346
- 
    
    Розробка заходу "Що ми знаємо про автомобіль?"    
    Профтехосвіта 
    11 клас793
- 
    
    Розробка заходу "Хто найрозумніший"   
    Профтехосвіта 
    11 клас872
- 
    
    
    
    
    
 
- 
    
    Методична розробка "Технологія приготування прісного тіста та виробів з нього"    
    Профтехосвіта 
    1871
- 
    
    Методична розробка "Технологія приготування страв зі смажених овочів"   
    Профтехосвіта 
    1440
- 
    
    Розробка уроку "Технологія приготування солянок"   
    Профтехосвіта 
    959
- 
    
    Презентація "Приготування коктейлів та сучасних закусок до них"   
    Профтехосвіта 
    11 клас1056
- 
    
    
    
    
    
 
- 
    
    Розробка уроку "Технологія приготування масляного бісквіту та виробів з нього"    
    Профтехосвіта 
    1500
- 
    
    Розробка уроку "Підбір, встановлення та кріплення свердел у свердлувальних патронах і пінолі задньої бабки. Центрування"   
    Профтехосвіта 
    2492
- 
          Розробка уроку виробничого навчання "Приготування каш різної консистенсії: розсипчастих, в’язких, рідких" Профтехосвіта 1913
- 
          Презентація "Закуски з яєць та сиру" Профтехосвіта 63
- 
    
    
    
    
    
 
- 
    
    Презентація "Соуси для суші: від класики до авторських рецептів"    
    Профтехосвіта 
    113
- 
    
    Презентація "Страви з риби відварної та припущеної"    
    Профтехосвіта 
    182
- 
    
    Презентація "Холодильне обладнання в роботі офіціанта"    
    Профтехосвіта 
    111